Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedikten sonra fikrini yazarsan sevinirimdenicem şimdi hocam
Denedikten sonra fikrini yazarsan sevinirimdenicem şimdi hocam
arkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:Denedikten sonra fikrini yazarsan sevinirim
@Cooper sayı olarak yardımcı olursa ayarı çok hoşuma gitti. attığı fotoğraf tam olarak bu ama sayı olarak yazar ise daha çok mutlu olurumarkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:
![]()
Tesadüfe bak bende tam @Cooper hocamın ayarının olduğu konuya bakıyordum bildirim gelince bir baktım sende aynısını atmışsın kulaklık gelsin bunu deneyeceğim tşkarkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Cooper sayı olarak yardımcı olursa ayarı çok hoşuma gitti. attığı fotoğraf tam olarak bu ama sayı olarak yazar ise daha çok mutlu olurum
kusura bakmayın gıremedım bır kac gun forumaarkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Cooper sayı olarak yardımcı olursa ayarı çok hoşuma gitti. attığı fotoğraf tam olarak bu ama sayı olarak yazar ise daha çok mutlu olurum
Dostum bende void elite surround 7.1 aldım. Sesler boğuk geliyor fps modunu falan açınca özellikle. Güzel bir eko ayarı da bulamadım seninkini atar mısın rakamlarıyla ?Güzel kulaklık ben 850 TL ye almıştım ilk aldığım zaman sesleri çok tuhaf gelmişti iade etmeyi düşündüm ama bir kaç gün daha kullanıp düzgün equalizer ayarı buldum ve kulaklığa alıştım şuan gayet memnunum rgbleri kapalı sarjı 15 saat kadar gidiyor. İlk kullanmaya başladığında icue yazılımından internette bulduğun equalizer ayarlarını dene 3 5 güne alışırsın kulaklığa
Soldan sağa +3, +5, +7, +5, +8, +2, +3, +5, +7, +10Dostum bende void elite surround 7.1 aldım. Sesler boğuk geliyor fps modunu falan açınca özellikle. Güzel bir eko ayarı da bulamadım seninkini atar mısın rakamlarıyla ?
Bu genel bir sorun mu yoksa kulaklık mı böyle agrantiye göndersem ne yaparlar ?Soldan sağa +3, +5, +7, +5, +8, +2, +3, +5, +7, +10
Bunu kullanıyorum hocam bi deneyin
Düzgün equalizer ayarı olmadan ses kalitesi kötü hocam kulaklığın. Yeni aldıysanız bide sesler kötü gelicektir ama 3 4 gün kullanın alışırsın.Bu genel bir sorun mu yoksa kulaklık mı böyle agrantiye göndersem ne yaparlar ?
Hocam yaptığınız ayar fps oyunu için iyi midir ?Düzgün equalizer ayarı olmadan ses kalitesi kötü hocam kulaklığın. Yeni aldıysanız bide sesler kötü gelicektir ama 3 4 gün kullanın alışırsın.
Evet fps de kullanıyorum gayet iyi ses alıyorumHocam yaptığınız ayar fps oyunu için iyi midir ?
Kablolu versiyonunu kullanıyorum, güzel kulaklık. Hayırlı olsun, güle güle kullan.![]()
CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011201-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Linkteki siyah Corsair void elite RGB wireless kulaklığını 999 TL ye aldım indirimli olan son ürünü almışım ben alır almaz fiyat 2251 TL oldu xd
Sizce h.o mu g.o mu?
Saolun hocam konu başında dediğim eq ayarını kullanarak şarkı dinliyorum gayet memnunumKablolu versiyonunu kullanıyorum, güzel kulaklık. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Düzgün EQ nedir hocam?Güzel kulaklık ben 850 TL ye almıştım ilk aldığım zaman sesleri çok tuhaf gelmişti iade etmeyi düşündüm ama bir kaç gün daha kullanıp düzgün equalizer ayarı buldum ve kulaklığa alıştım şuan gayet memnunum rgbleri kapalı sarjı 15 saat kadar gidiyor. İlk kullanmaya başladığında icue yazılımından internette bulduğun equalizer ayarlarını dene 3 5 güne alışırsın kulaklığa