Neler Yeni

Yardım Corsair Void Elite Wireless 999 TL h.o mu g.o mu?

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
Denedikten sonra fikrini yazarsan sevinirim
arkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:
1642364524706.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın attığı eq ayarından sonra baya toparladı. farklı bir konuda bi arkadaş daha atmıştı onun ayarı daha çok hoşuma gitti. hala 1000 liralık bir kulaklıgın yanından geçemez ama alışmaya çalışıyorum. bu arada @Cooper ın attıgı ayar:
1642364524706.png
@Cooper sayı olarak yardımcı olursa ayarı çok hoşuma gitti. attığı fotoğraf tam olarak bu ama sayı olarak yazar ise daha çok mutlu olurum

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Alıntıyı görüntüle

@Cooper sayı olarak yardımcı olursa ayarı çok hoşuma gitti. attığı fotoğraf tam olarak bu ama sayı olarak yazar ise daha çok mutlu olurum
Tesadüfe bak bende tam @Cooper hocamın ayarının olduğu konuya bakıyordum bildirim gelince bir baktım sende aynısını atmışsın kulaklık gelsin bunu deneyeceğim tşk

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Alıntıyı görüntüle

kusura bakmayın gıremedım bır kac gun foruma
+6 +4 -2 +1 +1 +2 +3 +4 +6 +7 kendım yaptıgım ıcın profosyonel bır eq ayarı degıl benım hosuma gıden ses ayarlarına gore yaptım

algosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku emir sert
Güzel kulaklık ben 850 TL ye almıştım ilk aldığım zaman sesleri çok tuhaf gelmişti iade etmeyi düşündüm ama bir kaç gün daha kullanıp düzgün equalizer ayarı buldum ve kulaklığa alıştım şuan gayet memnunum rgbleri kapalı sarjı 15 saat kadar gidiyor. İlk kullanmaya başladığında icue yazılımından internette bulduğun equalizer ayarlarını dene 3 5 güne alışırsın kulaklığa
Dostum bende void elite surround 7.1 aldım. Sesler boğuk geliyor fps modunu falan açınca özellikle. Güzel bir eko ayarı da bulamadım seninkini atar mısın rakamlarıyla ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
YILDIRIM
Dostum bende void elite surround 7.1 aldım. Sesler boğuk geliyor fps modunu falan açınca özellikle. Güzel bir eko ayarı da bulamadım seninkini atar mısın rakamlarıyla ?
Soldan sağa +3, +5, +7, +5, +8, +2, +3, +5, +7, +10
Bunu kullanıyorum hocam bi deneyin

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
YILDIRIM
Bu genel bir sorun mu yoksa kulaklık mı böyle agrantiye göndersem ne yaparlar ?
Düzgün equalizer ayarı olmadan ses kalitesi kötü hocam kulaklığın. Yeni aldıysanız bide sesler kötü gelicektir ama 3 4 gün kullanın alışırsın.

algosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku emir sert
Düzgün equalizer ayarı olmadan ses kalitesi kötü hocam kulaklığın. Yeni aldıysanız bide sesler kötü gelicektir ama 3 4 gün kullanın alışırsın.
Hocam yaptığınız ayar fps oyunu için iyi midir ?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
YILDIRIM

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Linkteki siyah Corsair void elite RGB wireless kulaklığını 999 TL ye aldım indirimli olan son ürünü almışım ben alır almaz fiyat 2251 TL oldu xd

Sizce h.o mu g.o mu?
Kablolu versiyonunu kullanıyorum, güzel kulaklık. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

xCryLord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
..
Güzel kulaklık ben 850 TL ye almıştım ilk aldığım zaman sesleri çok tuhaf gelmişti iade etmeyi düşündüm ama bir kaç gün daha kullanıp düzgün equalizer ayarı buldum ve kulaklığa alıştım şuan gayet memnunum rgbleri kapalı sarjı 15 saat kadar gidiyor. İlk kullanmaya başladığında icue yazılımından internette bulduğun equalizer ayarlarını dene 3 5 güne alışırsın kulaklığa
Düzgün EQ nedir hocam?

Top Bottom