Neler Yeni

Corsair Void Elite Wireless ve HS65

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bütçe
3500
Arkadaşlar Merhaba,

Corsair Void Elite Wireless ve HS65 Wireless kulaklıkları için yorumlarınız var mıdır? Wireless kulaklık bakıyorum SS nova5 ve Razer Barracuda modelleri önerildi daha öncesinde. Benim mouse ve klavyem Corsair marka olduğu için Corsair kulaklıklar hakkında da bilgi almak istiyorum, benim dikkatimi çeken bu 2 model oldu. Tavsiyeleriniz, önerileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,993
İsim
Emir
Elite kullandım dip ses olduğu icin garantiye vermistim fakat bu 1yıl sonra falan olmuştu sanırım.Ağır bir kulaklık fakat buna rağmen rahat ve mikrofonu temiz.Hs65 kullanmadığım için yorum yapamam

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AuF
Void ile ilgili çok fazla dip ses sorunu yorumu okuduğum için çok güzel indirimlerde bile almaktan vazgeçmiştim.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Void ile ilgili çok fazla dip ses sorunu yorumu okuduğum için çok güzel indirimlerde bile almaktan vazgeçmiştim.
Windows ve icue çakıştığı için oluyormuş driverlarda çözümü var mıdır

Ceon

80+
Kablolu Void var. Belli kulaklıklara göre ağır olmasına rağmen bence kesinlikle tercih edilebilir. Sadece belli bir süre sonra pedler artık yıpranıp kulaklığı tutmamaya başladı. Onu da pedleri değişerek çözdüm.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Kablolu Void var. Belli kulaklıklara göre ağır olmasına rağmen bence kesinlikle tercih edilebilir. Sadece belli bir süre sonra pedler artık yıpranıp kulaklığı tutmamaya başladı. Onu da pedleri değişerek çözdüm.
çok terliyor musunuz pedler ne kadar sürede yıprandı

Ceon

80+
çok terliyor musunuz pedler ne kadar sürede yıprandı
Kumaş olduğundan dolayı hiç terleme yaptığını hatırlamıyorum. Pedleri kulaklığı aldıktan sonra 3,5 yılda değişmem gerekti ama son bir yıl çok aktif kullanmamıştım. Her gün düzenli kullanım yapıyorsan ortalama 2-2,5 yılda değişebilirsin. Değiştirmediğin süreçte de kumaş olduğundan dolayı pedleri yıkayabilirsin. Ben bu videoya bakarak yıkamıştım.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Kumaş olduğundan dolayı hiç terleme yaptığını hatırlamıyorum. Pedleri kulaklığı aldıktan sonra 3,5 yılda değişmem gerekti ama son bir yıl çok aktif kullanmamıştım. Her gün düzenli kullanım yapıyorsan ortalama 2-2,5 yılda değişebilirsin. Değiştirmediğin süreçte de kumaş olduğundan dolayı pedleri yıkayabilirsin. Ben bu videoya bakarak yıkamıştım.
hocam bilgilendirme için teşekkür ederim 2-3 yıl yeterince uzun bir kullanım süresi kulak pedi için bence.
Oynadığınız oyunlardaki deneyimleriniz nasıl peki aktarabilir misiniz?

Ceon

80+
hocam bilgilendirme için teşekkür ederim 2-3 yıl yeterince uzun bir kullanım süresi kulak pedi için bence.
Oynadığınız oyunlardaki deneyimleriniz nasıl peki aktarabilir misiniz?
Kulaklığın en önemli olduğu oyun olarak Valorant örneğini verebilirim. Valorant oynarken hiç sıkıntı çekmedim hatta inanılmaz şekilde memnunum. Ses kasması olsun, ses seviyesi olsun gayet iyi. Şarkı dinlemeyi seven biri olarak da bir oyun kulaklığı olmasına rağmen gayet memnun kaldığımı da belirteyim. Bu arada HS65 hiç kullanmadım. Sadece Void tarafındaki deneyimlerimi sunuyorum.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Kulaklığın en önemli olduğu oyun olarak Valorant örneğini verebilirim. Valorant oynarken hiç sıkıntı çekmedim hatta inanılmaz şekilde memnunum. Ses kasması olsun, ses seviyesi olsun gayet iyi. Şarkı dinlemeyi seven biri olarak da bir oyun kulaklığı olmasına rağmen gayet memnun kaldığımı da belirteyim. Bu arada HS65 hiç kullanmadım. Sadece Void tarafındaki deneyimlerimi sunuyorum.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyimlerini aktardığın için

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AuF
Windows ve icue çakıştığı için oluyormuş driverlarda çözümü var mıdır
Satın almadığım için çözümünü araştırmadım. Kronik arıza olduğunu söylüyorlardı

Top Bottom