Neler Yeni

Corsair void RGB elite ses sorunu yaşıyorum

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
Merhabalar steam PUBG oynuyorum kulaklık daha bugün geldi elime ve ses değerleri oyunda aşırı düşük geliyor dibimdeki adamı bile duyamıyorum bir çözümü varsa yardımcı olabilirmisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
icue uygulamasını kurduysan önce onu kaldır.(kaldırmazsan bu ayarı göremezsin) daha sonra ses ayarlarına gelip kulaklığı seç ve geliştirmeler sekmesinde ses eşitliği düzenleme gibi bi seçenek olacak onu aktif et.Farkı hissedeceksin

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
icue uygulamasını kurduysan önce onu kaldır.(kaldırmazsan bu ayarı göremezsin) daha sonra ses ayarlarına gelip kulaklığı seç ve geliştirmeler sekmesinde ses eşitliği düzenleme gibi bi seçenek olacak onu aktif et.Farkı hissedeceksin
uygulamayı kurduktan sonra zaten sesler hepten gitti kaldırdım şimdi ama dediğin yeri bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Ses kısmında kulaklığı bulup sağ tık yapıp özellikler dediğinde çıkması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamayı kaldırdıktan sonra pc yi tekrardan başlatman gerekiyor.

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kısmında kulaklığı bulup sağ tık yapıp özellikler dediğinde çıkması lazım.

Uygulamayı kaldırdıktan sonra pc yi tekrardan başlatman gerekiyor.
1715164429452.png

buradan bahsediyorsunuz değil mi hocam burasıysa ayarı bulamadım ondan söyledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Evet buradan bahsediyorum.Gelişmişte çıkmıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Anladım.aynı kulaklığı kullanıyorum.Geliştirmeler diye bi sekme olması gerekiyor orada çıkıyor.Bilgisayarı tekrardan başlatıp dener misin

Play Hard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan
iCue yazılımı üstünden ekolayzır ayarlarına bir bak, ses bayağı değişmişti ben youtube dan bakıp ayarları karıştırdığımda.

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
Anladım.aynı kulaklığı kullanıyorum.Geliştirmeler diye bi sekme olması gerekiyor orada çıkıyor.Bilgisayarı tekrardan başlatıp dener misin
yeniden başlatmama rağmen öyle bir şey maalesef çıkmadı

iCue yazılımı üstünden ekolayzır ayarlarına bir bak, ses bayağı değişmişti ben youtube dan bakıp ayarları karıştırdığımda.
steam PUBG için aldım tavsiyeler üzerine ama şuanda bin pişman oldum eski kulaklığım en az 50kat daha iyi ses veriyordu belki ayarlarından kaynaklı oluyor bilmiyorum ama acilen ayarlamam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Bende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat Pubg de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla ama ayak sesi çok az gelir.

Staylus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Metehan serdar
Bende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat PUBG de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla ama ayak sesi çok az gelir.
turnuvalar için almıştım arkadaşlarım ve formdan önerildi kulaklık şu sorun beni bitirdi şuanda nasıl çözeceğimi bilmiyorum elim kolum bağlandı desem yeridir

Bende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat PUBG de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla ama ayak sesi çok az gelir.
senin o bölümdeki kısmın ss sini atabilirmisin
yeni konu başlığına o şekilde paragraf düşeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Kendim pc başında değilim fakat olması gereken ayar bu.

Ekler

• IMG_5855.png
    IMG_5855.png
    21 KB · Hit: 35
Top Bottom