uygulamayı kurduktan sonra zaten sesler hepten gitti kaldırdım şimdi ama dediğin yeri bulamadımicue uygulamasını kurduysan önce onu kaldır.(kaldırmazsan bu ayarı göremezsin) daha sonra ses ayarlarına gelip kulaklığı seç ve geliştirmeler sekmesinde ses eşitliği düzenleme gibi bi seçenek olacak onu aktif et.Farkı hissedeceksin
Ses kısmında kulaklığı bulup sağ tık yapıp özellikler dediğinde çıkması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamayı kaldırdıktan sonra pc yi tekrardan başlatman gerekiyor.
buradan bahsediyorsunuz değil mi hocam burasıysa ayarı bulamadım ondan söyledim
yeniden başlatmama rağmen öyle bir şey maalesef çıkmadıAnladım.aynı kulaklığı kullanıyorum.Geliştirmeler diye bi sekme olması gerekiyor orada çıkıyor.Bilgisayarı tekrardan başlatıp dener misin
steam PUBG için aldım tavsiyeler üzerine ama şuanda bin pişman oldum eski kulaklığım en az 50kat daha iyi ses veriyordu belki ayarlarından kaynaklı oluyor bilmiyorum ama acilen ayarlamam gerekiyoriCue yazılımı üstünden ekolayzır ayarlarına bir bak, ses bayağı değişmişti ben youtube dan bakıp ayarları karıştırdığımda.
turnuvalar için almıştım arkadaşlarım ve formdan önerildi kulaklık şu sorun beni bitirdi şuanda nasıl çözeceğimi bilmiyorum elim kolum bağlandı desem yeridirBende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat PUBG de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla ama ayak sesi çok az gelir.
senin o bölümdeki kısmın ss sini atabilirmisinBende ilk aldığımda bu ayarını yapana kadar seste sorun yaşadım.İcue uygulamasında herşeyi denedim.Sesi netleştirdim fakat PUBG de çok az ses duydum.Normalde çıkması gerekiyor ses yüksekliği eşitlemenin.Onu yapamadan maalesef istediğin sese ulaşman zor.Bu şekilde kullanırsan silah sesi çok fazla ama ayak sesi çok az gelir.