Neler Yeni

Corsair Void Rgb Elite Wireless USB Kablosu

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak
Merhaba arkadaşlar Corsair void rgb elite wireless micro usb kablomu kedi yediği için bozuldu yenisi olarak rastgele bi micro usb alsam olurmu yoksa özel bi model almalıymıyım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar Corsair void rgb elite wireless micro usb kablomu kedi yediği için bozuldu yenisi olarak rastgele bi micro usb alsam olurmu yoksa özel bi model almalıymıyım
hocam rastgele alırsan bişey olcağını sanmıyorum belki wireless performansı farklı olabilir
şu kedilerden çektiğimiz acı😿
gamer düşmanı kediler

En İyi Cevap
3
hocam rastgele alırsan bişey olcağını sanmıyorum belki wireless performansı farklı olabilir
şu kedilerden çektiğimiz acı😿
gamer düşmanı kediler
Kablo dandik değilse yüksel ihtimal sıkıntı çıkmayacaktır ancak orijinal bulmanız çok daha sağlıklı. Ayrıca kesinlikle adaptöre takmayın kulaklığı bataryayı öldürürsünüz. Bu arada sarı sitede arada görüyorum ikinci el kablosu satılıyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Kablo dandik değilse yüksel ihtimal sıkıntı çıkmayacaktır ancak orijinal bulmanız çok daha sağlıklı. Ayrıca kesinlikle adaptöre takmayın kulaklığı bataryayı öldürürsünüz. Bu arada sarı sitede arada görüyorum ikinci el kablosu satılıyor.
hocam kedi yememesi için kulaklığa köpek maması bağlayabilirsin

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam link biliyorsan atabilirmisin özelden

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Neticede sarj işlemide gerçekleşeceği için ugreen - baseus türevi markaların kaliteli kablolarından almanı öneririm. Dandik kablolar sarj süresini uzatabiliyor. Yada distribütör ü ile iletişime geçmeyi deneyin. Yurtdışına mail gönderin belki yardımcı olmak adına bile gönderebilirler. Bu tarz büyük firmalar genelde yardımcı oluyor. (Logitech gibi)

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz ugreen kablolar nasıldır
Neticede sarj işlemide gerçekleşeceği için ugreen - baseus türevi markaların kaliteli kablolarından almanı öneririm. Dandik kablolar sarj süresini uzatabiliyor. Yada distribütör ü ile iletişime geçmeyi deneyin. Yurtdışına mail gönderin belki yardımcı olmak adına bile gönderebilirler. Bu tarz büyük firmalar genelde yardımcı oluyor. (Logitech gibi)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
dediğiniz ugreen kablolar nasıldır

Ben tüm cihazlarımda baseus ve ugreen kablolar kullanıyorum. Aracımda da spiral kablolarını kullanırım maşallah sorunsuz kullanıyorum. Özellikle baseusun dışı kumaş örgülü kablolarına bakmanızı öneririm.

En İyi Cevap
3

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
hocam aynı sorun var siz naptrınız

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yetkililer ile iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır. Bu arada geçmiş olsun diliyorum. Trajikomik bir olay.

Top Bottom