sahsen ben olsam corsair hs60 pro alirim benim kullandigim model corsair hs70pro ama kablosuz versiyon kablosuz olmasin dersen ben olsam bu parayi hs60 pro ya veririm50 TL indirimle 797 liraya denk geliyor,alınır mı? Alıntıyı görüntüle
hocam corsair hs60 pro nun donanim arsivi videosu var bi izleyip siz karar verin benim tum ekipmanlar corsair oldugu icin hepsini corsair aldim bi onceki kulaklığımda buydu ve hicbir dip ses vb problem yasamadim gayet memnundum sonradan kablosuza gecmek istedigim icin satip hs70 pro ya gectim900e cloud 2 alınır mı?
teşekkür ederim.hocam corsair hs60 pro nun donanim arsivi videosu var bi izleyip siz karar verin benim tum ekipmanlar corsair oldugu icin hepsini corsair aldim bi onceki kulaklığımda buydu ve hicbir dip ses vb problem yasamadim gayet memnundum sonradan kablosuza gecmek istedigim icin satip hs70 pro ya gectim
video linki :
indirimde barracuda x alınabilirbu paraya wireless mı kaldı
Terletme yapıyor mu?hocam corsair hs60 pro nun donanim arsivi videosu var bi izleyip siz karar verin benim tum ekipmanlar corsair oldugu icin hepsini corsair aldim bi onceki kulaklığımda buydu ve hicbir dip ses vb problem yasamadim gayet memnundum sonradan kablosuza gecmek istedigim icin satip hs70 pro ya gectim
video linki :