Neler Yeni

Corsair vs ASUS 1000W PSU Seçimi

aaeerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra Özkul
Arkadaşlar merhaba, bu benim buradaki ilk konum. Bir PC toplamaya çalışıyorum ama PSU konusunda arada kaldım.
Hem geleceğe yönelik hem de parçaların güvenliği açısından iyi bir PSU seçmeye çalışıyorum.
Hazırladığım sistem basitçe:
AMD Ryzen 7950x3D
PNY RTX 4090.

Bu sisteme almak istediğim PSU’lardan biri:
Corsair SF1000L

Diğeri ise:
ASUS ROG Strix Aura Gold Edition

Hangisi daha iyi bir seçim olur? Herhangi bir bütçe limiti yok ama parayı çarçur etmeye niyetim de yok. Bunlardan hangisini almak mantıklıdır? Başka öneriniz varsa, nedenleriyle beraber belirtirseniz sevinirim.

Gif Man

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba, bu benim buradaki ilk konum. Bir PC toplamaya çalışıyorum ama PSU konusunda arada kaldım.
Hem geleceğe yönelik hem de parçaların güvenliği açısından iyi bir PSU seçmeye çalışıyorum.
AMD Ryzen 7950x3D
PNY RTX 4090.

Corsair SF1000L

Diğeri ise:

Hangisi daha iyi bir seçim olur? Herhangi bir bütçe limiti yok ama parayı çarçur etmeye niyetim de yok. Bunlardan hangisini almak mantıklıdır? Başka öneriniz varsa, nedenleriyle beraber belirtirseniz sevinirim.
Başka Bakmana Gerek Yok , Al Geç Hocam .

1721456938924.png

aaeerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra Özkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka Bakmana Gerek Yok , Al Geç Hocam .

Alıntıyı görüntüle

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Malumunuz, bu markayı ben ilk defa gördüm. Neden bunu önerdiniz? Sunduklarım ile bunun arasında 1300-1000 watt dışındaki fark nedir?

Gif Man

80+ Gold
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Malumunuz, bu markayı ben ilk defa gördüm. Neden bunu önerdiniz? Sunduklarım ile bunun arasında 1300-1000 watt dışındaki fark nedir?
Bunu Okuduysanız Başka Söze Gerek Yok Bence :)

Bunu Önerdim Çünkü Sessiz Ve Güvenilir Bir Güç Kaynağı , Ayrıca Fiyat / Performans Bir Ürün .

@HacıSOFU ; Haksızmıyım Hacı Abi 😅

1721457845298.png

ThE LoSt

80+ Gold
AMD Ryzen 7950x3D
PNY RTX 4090.

Corsair SF1000L

Diğeri ise:

Yurt dışında mı yaşıyorsunuz corsair sf1000l modeli TR de temin etmek güç olacaktır. Asus model içinde 10k bir ödenek gerekir bütçe sorun değil demişsiniz fakat paranızı çöpe atmayın. Benim size önerilerim alttaki modellerdir.

aaeerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Buğra Özkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışında mı yaşıyorsunuz corsair sf1000l modeli TR de temin etmek güç olacaktır. Asus model içinde 10k bir ödenek gerekir bütçe sorun değil demişsiniz fakat paranızı çöpe atmayın. Benim size önerilerim alttaki modellerdir.
Hocam yanıtınız için teşekkürler.

İngiltere’den ürün getirtme şansım var. Farklı ülkeden İngiltere’ye kargo gönderip, yine buraya getirtme şansım var.

Amacım uzun süreli kullanabileceğim ve yükseltme gerekirse (5090 gibi) bana sorun oluşturmayacak bir PSU almak. Ne yalan söyleyim, biraz markacılık var. Son bilgisayarımı 2011 yılında toplamıştım (AMD Phenom II 1100T).

13 yıl sonra ilk defa sistem toplayacağım için açıkçası paradan çokta tasarruf etmek istemiyorum. Bir kere olsun, tam olsun kafasındayım. Ha tabi bu, parayı ziyan edeceğim manasına gelmiyor. Biraz pahalı da olsa kafama yatan ürünü alayım istiyorum.

MSI olan gayet güzel duruyor. Gördüğüm kadarıyla en az ASUS kadar iyi, tekrar farkı RGB gibi. Düşünebileceğim bir model, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Samet Akkuş
AMD Ryzen 7950x3D
PNY RTX 4090.

Corsair SF1000L

Diğeri ise:

abi asusta devam et çok düşünme

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
snop02
Asus kime ürettiriyor bilmem ama, 10k biraz absürt fiyat.
Aynı özellik
1-seasonic
2-enermax
3-s flower
4-sirtec vs.. 3/2 fiyat bantına bunları tercih ederim..
Akart, ekartı asus derim

Ekler

• IMG_1124.png
    IMG_1124.png
    267.3 KB · Hit: 22

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam yanıtınız için teşekkürler.

İngiltere’den ürün getirtme şansım var. Farklı ülkeden İngiltere’ye kargo gönderip, yine buraya getirtme şansım var.

Amacım uzun süreli kullanabileceğim ve yükseltme gerekirse (5090 gibi) bana sorun oluşturmayacak bir PSU almak. Ne yalan söyleyim, biraz markacılık var. Son bilgisayarımı 2011 yılında toplamıştım (AMD Phenom II 1100T).

13 yıl sonra ilk defa sistem toplayacağım için açıkçası paradan çokta tasarruf etmek istemiyorum. Bir kere olsun, tam olsun kafasındayım. Ha tabi bu, parayı ziyan edeceğim manasına gelmiyor. Biraz pahalı da olsa kafama yatan ürünü alayım istiyorum.

MSI olan gayet güzel duruyor. Gördüğüm kadarıyla en az ASUS kadar iyi, tekrar farkı RGB gibi. Düşünebileceğim bir model, teşekkür ederim.
160 dolar bandına sf1000l modeli için ek bir vergi kargo gümrük vs ödenmeyecek ise 5.2k gibi bir fiyata denk gelir bu fiyatlara alınabiliyorsa hiç düşünme

Top Bottom