Corsair VS450,550

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,537
Şu corsairin psuları hakkında aydınlatın beni. Bazen duyuyorum eski psularında ses sorunu olabiliyor coil whine mı deniyor. VS yazısının sarı olduğu psular eski diye de duymuştum bir yerden.
Siz ne düşünüyorsunuz alınır mı çünkü corsair carbide spec delta ya da corsair spec delta 05 gibi modellerin psu ile satıldığı sitelerde fiyat gayet ucuz oluyor ama spec delta 05 deki psu sarı yazılı carbide ise psunun resmini göremedim sadece 550 watt 80+ yazıyordu galiba. Cuma gaming gecesinden önce öğreneyim dedim ona göre kasa alıcam.

Hocam ilk çıkan partında (2018) ses sorunu vardı sonra düzeltildi. Şuan piyasada sorunlu modeli bulamazsınız.

İlk defa sizden duydum hocam bunu.

Spec Delta aldım ben Vatan'dan 3 ay önce daha PSU'nun fan sesini duymadım.
Corsair carbide spec delta mı?
Bu bahsettiğim kasayı alsam mı gerçi cumayı bekleyeceğim şimdi acelesi yok. Kumandası olsaydı kasanın daha iyi olurdu ben kumanda severim. :D

Corsair carbide spec delta mı?
Bu bahsettiğim kasayı alsam mı gerçi cumayı bekleyeceğim şimdi acelesi yok. Kumandası olsaydı kasanın daha iyi olurdu ben kumanda severim. :D
Evet.
İçinde kontrolcü var ama kumanda manyağıysanız 20tl'ye alıp takarsınız hocam. 😁

Evet.
İçinde kontrolcü var ama kumanda manyağıysanız 20tl'ye alıp takarsınız hocam. 😁
O kasaya direk oluyorsa olur. Kumanda alabiliyorsak yani. Dark Guardiandan bahsetmiştim önceden kumanda alabiliyor muyuz diye .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri