Neler Yeni

Cosmomisa güvenilir midir?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Merhaba "rkarayel" uzman kadromuz mesajını dijital ortamda gördü ve yanıtlamak istedik.
İnternet sitemiz tamamen güvenilirdir, keyifle alışveriş yapabilirsiniz.

İyi günler dileriz.
Yeni hesapla bi cekindim fiyat neden düşük ?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
etbise kayıtlıymış şahıs firması herhalde yeni iş kurdular

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Yeni hesapla bi cekindim fiyat neden düşük ?
Hocam harbiden şimdi iphone 11 fiyatlarına baktımda piyasanın 2 3 k altında satıyorlar.Biraz çekindim hemde yeni hesap açıp böyle bir mesaj atmalarıda çok garip bir durum.Whois sorgulama yaptığımda'da Atak Domain'den daha 2 ay önce almışlar.İp'leride ingiltereye bağlı bence bir sorun teşkil ediyor gibi görünüyor (bence).

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Bulaşma usta. Canın çekiyor almak istiyorsun ama çok bunaltıyorlar sonradan.

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulaşma usta. Canın çekiyor almak istiyorsun ama çok bunaltıyorlar sonradan.
Sormayın hocam 2.el bakıyordum dişime göre bulamadım tam sepete ekledim çekiniyor insan, duyulmamış ve daha önce satışı anladığım kadarıyla olmamış bir firma

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Sitelerinde, Facebook,Youtube,Pinterest,Google+ linkleri vermişler fakat hepsi boş anasayfaya atıyor.Etbiste'de mobil uygulama linki paylaşmışlar fakat mobil uygulamaları herhangi bir storede yok.Bence girişmeyin buraya hocam sıkıntı çıkarırlar paranız boşa gider.

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam harbiden şimdi iphone 11 fiyatlarına baktımda piyasanın 2 3 k altında satıyorlar.Biraz çekindim hemde yeni hesap açıp böyle bir mesaj atmalarıda çok garip bir durum.Whois sorgulama yaptığımda'da Atak Domain'den daha 2 ay önce almışlar.İp'leride ingiltereye bağlı bence bir sorun teşkil ediyor gibi görünüyor (bence).
Yurtdışı olayını sizden duydum daha da çekindim hocam ya stok da değişmiyor açıkçası alasim kalmadı pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitelerinde, Facebook,Youtube,Pinterest,Google+ linkleri vermişler fakat hepsi boş anasayfaya atıyor.Etbiste'de mobil uygulama linki paylaşmışlar fakat mobil uygulamaları herhangi bir storede yok.Bence girişmeyin buraya hocam sıkıntı çıkarırlar paranız boşa gider.
Haklısınız hocam Akakçeye bildiğiniz olta atmışlar gibi iPhone 11 yazmanız yeterli alıp gidiyor direkt sizi siteye

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Aslında öyle olmuyor site yapmak için hazır paket almıştır o pakette ingilizcedir büyük ihtima lyeni kuruldu şahıs firması yoksa etbise nasıl kayıt olacak
Açıkçası çekindim hocam az miktarlar değil sonuçta tamam çok güzel fiyat içim gidiyor lakin riski var

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Açıkçası çekindim hocam az miktarlar değil sonuçta tamam çok güzel fiyat içim gidiyor lakin riski var
Tabi riske girmeye gerek yok ama ofisleri torun center gözüküyor mecidiyeköyde oradan satış yaparlar belki

Top Bottom