Cosmomisa güvenilir midir?

etbise kayıtlıymış şahıs firması herhalde yeni iş kurdular

Yeni hesapla bi cekindim fiyat neden düşük ?
Hocam harbiden şimdi iphone 11 fiyatlarına baktımda piyasanın 2 3 k altında satıyorlar.Biraz çekindim hemde yeni hesap açıp böyle bir mesaj atmalarıda çok garip bir durum.Whois sorgulama yaptığımda'da Atak Domain'den daha 2 ay önce almışlar.İp'leride ingiltereye bağlı bence bir sorun teşkil ediyor gibi görünüyor (bence).

Bulaşma usta. Canın çekiyor almak istiyorsun ama çok bunaltıyorlar sonradan.

Bulaşma usta. Canın çekiyor almak istiyorsun ama çok bunaltıyorlar sonradan.
Sormayın hocam 2.el bakıyordum dişime göre bulamadım tam sepete ekledim çekiniyor insan, duyulmamış ve daha önce satışı anladığım kadarıyla olmamış bir firma

Sitelerinde, Facebook,Youtube,Pinterest,Google+ linkleri vermişler fakat hepsi boş anasayfaya atıyor.Etbiste'de mobil uygulama linki paylaşmışlar fakat mobil uygulamaları herhangi bir storede yok.Bence girişmeyin buraya hocam sıkıntı çıkarırlar paranız boşa gider.

Hocam harbiden şimdi iphone 11 fiyatlarına baktımda piyasanın 2 3 k altında satıyorlar.Biraz çekindim hemde yeni hesap açıp böyle bir mesaj atmalarıda çok garip bir durum.Whois sorgulama yaptığımda'da Atak Domain'den daha 2 ay önce almışlar.İp'leride ingiltereye bağlı bence bir sorun teşkil ediyor gibi görünüyor (bence).
Yurtdışı olayını sizden duydum daha da çekindim hocam ya stok da değişmiyor açıkçası alasim kalmadı pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitelerinde, Facebook,Youtube,Pinterest,Google+ linkleri vermişler fakat hepsi boş anasayfaya atıyor.Etbiste'de mobil uygulama linki paylaşmışlar fakat mobil uygulamaları herhangi bir storede yok.Bence girişmeyin buraya hocam sıkıntı çıkarırlar paranız boşa gider.
Haklısınız hocam Akakçeye bildiğiniz olta atmışlar gibi iPhone 11 yazmanız yeterli alıp gidiyor direkt sizi siteye

Aslında öyle olmuyor site yapmak için hazır paket almıştır o pakette ingilizcedir büyük ihtima lyeni kuruldu şahıs firması yoksa etbise nasıl kayıt olacak
Açıkçası çekindim hocam az miktarlar değil sonuçta tamam çok güzel fiyat içim gidiyor lakin riski var

Açıkçası çekindim hocam az miktarlar değil sonuçta tamam çok güzel fiyat içim gidiyor lakin riski var
Tabi riske girmeye gerek yok ama ofisleri torun center gözüküyor mecidiyeköyde oradan satış yaparlar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri