Ben bundan 5 10 yıl önce de kaplaması boya olan mikrodalga kullanmıştım. Arçelik markaydı ve temizliği çok zordu. Kuruyan yemek lekeleri böyle küfleniyor ve çıkmıyor filan. O yüzden seramik kaplı tavsiye ederim. Samsungun çoğu ürünü seramik kaplı.
Konveksiyon modu ve ızgara modu gibi modlar ekleniyor.
Konveksiyon modu bildiğimiz airfryer aslında. Sıcak kuru hava sirkülasyonu sağlıyor. Kek, börek ne varsa olur. Fakat patates kızartabileceğini sanmıyorum, airfryer o konuda daha iyi hakkını verelim.
Izgara modunda rezistansı açıyor ama fan kapalı. Özellikle üstü kızarsın dediğiniz bir şey varsa kullanışlı.
Buharlı pişirme modu diye bir şey aslında yok. Tamamen reklam. Ağzı kapanan bir borcam içine su ve sebze koyup yapılan değişik bir haşlama tekniği. Her mikrodalga yapabiliyor bunu.
Kombo modlar da var, hem mikrodalga hem konveksiyon filan.
kahve çay ısıtma, yemek ısıtma bu ürünün ana mantığı. Çok fazla pişirme performansı beklemeyin. Zorlarsanız et bile güzelce pişer konveksiyon modda. Sadece 1 saat filan sürebilir..
İki cihazı kullanan birisi olarak bir daha asla airfeyer tuzağına düşmem. Tamamen bakteri ve teflon parçacığı kabusu.