zaman ve sağlıklı pişirme artısı var. alınır.Beni şunu almaya ikna edebilecek var mı? Geçen gün alacaktım ama yine mantıksız geldi.
Hani fırında ve tavada yapamayacağım ne sunuyor bana.
Yağ tasarrufu dışında ne işe yarıyor?
2-3 kişilik aileysen koca fırını çalıştırmak yerine bunlar daha pratik oluyor onun dışında çokta bir espirisi yokBeni şunu almaya ikna edebilecek var mı? Geçen gün alacaktım ama yine mantıksız geldi.
Hani fırında ve tavada yapamayacağım ne sunuyor bana.
Yağ tasarrufu dışında ne işe yarıyor?
Zaman olarak pek bir artısı yok gibizaman ve sağlıklı pişirme artısı var. alınır.
bence var. patatesi yağda kızartırken başında duruyorsun 20 25 dk'da kızarıyor ve oldukça yağlı. bunda atıyorsun 15dk'da kızartıyor ve yağ oranı aşırı az bu sadece basit bir örnek.Zaman olarak pek bir artısı yok gibi
Hani bolca örnek lazım bana ki ikna etsin almak istiyorum ama mantıksız da geliyor emin olamıyorumbence var. patatesi yağda kızartırken başında duruyorsun 20 25 dk'da kızarıyor ve oldukça yağlı. bunda atıyorsun 15dk'da kızartıyor ve yağ oranı aşırı az bu sadece basit bir örnek.
dms daha mantıklı değil mi hocamben xiaomi kullanıyorum. memnunum. şimdi alacak olsam cosori alırdım sanırm.
Hocam DMS gibi Gourmeetmax gibi ucuz yollu kendinden döndermeli bulursanız alınır. Çünkü kendinden döndermeli olduğu için patatesler olsun tüm tavuk olsun çok güzel pişiyor. Cosori nin bu modelini önermem meksikada falan yanma sorunları yaşandı bende iade ettim çok sesli çalışıyor haznesi çabuk deforme oluyor. Kaliteli bişey olsun derseniz Philipse bakın ama 5-6 binde verilmez bence.Hani bolca örnek lazım bana ki ikna etsin almak istiyorum ama mantıksız da geliyor emin olamıyorum