Hocam dms düşünüyorum 7lt 2k tl fiyatı var sarı sitede. İyi gibi geldi hem 7tl. Ya bunu alacağım yada 2.5k civarı cosori veya phlips var. Hangisi daha iyidir?Hocam DMS gibi Gourmeetmax gibi ucuz yollu kendinden döndermeli bulursanız alınır. Çünkü kendinden döndermeli olduğu için patatesler olsun tüm tavuk olsun çok güzel pişiyor. Cosori nin bu modelini önermem meksikada falan yanma sorunları yaşandı bende iade ettim çok sesli çalışıyor haznesi çabuk deforme oluyor. Kaliteli bişey olsun derseniz Philipse bakın ama 5-6 binde verilmez bence.
Dms nin 12lt olanını kullanıyorum memnunum. Philips bunların içinde iyidir ama lt düşük amazonu takip et bence daha uygun fiyata olabiliyorHocam dms düşünüyorum 7lt 2k TL fiyatı var sarı sitede. İyi gibi geldi hem 7tl. Ya bunu alacağım yada 2.5k civarı cosori veya phlips var. Hangisi daha iyidir?
amazona bakıyorum da biraz da acelesi var. Phlips 4.7lt olması lazım dms 7tl. Dms daha uygun fiyat olarak da. Şekli falan da cazip etti beni açıkcası. Kullananlar da memnun. Amazonda 1.7kya geliyor stok diye biliyorum 2k iyi gibi geldi bana o yüzden ama kararsız kaldım bi yandan daDms nin 12lt olanını kullanıyorum memnunum. Philips bunların içinde iyidir ama lt düşük amazonu takip et bence daha uygun fiyata olabiliyor
Düşük litresi olanlar başta iyi gibi geliyor sonra yetmiyor 7lt idealdir. 2k iyiymiş bir bak hoşuna giderse alınabilir. 7lt olan 1350tl gibi bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsamamazona bakıyorum da biraz da acelesi var. Phlips 4.7lt olması lazım dms 7tl. Dms daha uygun fiyat olarak da. Şekli falan da cazip etti beni açıkcası. Kullananlar da memnun. Amazonda 1.7kya geliyor stok diye biliyorum 2k iyi gibi geldi bana o yüzden ama kararsız kaldım bi yandan da
ben 1700diye biliyordum o yüzden iyi gelmişti fiyat da şuan 1350e gelmez gibi dolar kuru vb yüzünden hocam bilmiyorum ama. Üstelik çok da beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli olmaz hiçDüşük litresi olanlar başta iyi gibi geliyor sonra yetmiyor 7lt idealdir. 2k iyiymiş bir bak hoşuna giderse alınabilir. 7lt olan 1350tl gibi bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam
Hocam acil dönüş yapın Bugün anneme hediye olarak 1400e 3,5 litre olanını aldım enayi gibi hissediyorum şuan kendimi sizinkisi hangi sitede salar mısınız rica etsemYui aldım m20 1500 e güzel bence 4.5 lt
iso bütçen ne senin ?ben 1700diye biliyordum o yüzden iyi gelmişti fiyat da şuan 1350e gelmez gibi dolar kuru vb yüzünden hocam bilmiyorum ama. Üstelik çok da beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli olmaz hiç
1800 olmuş fiyatı Hepsiburada daHocam acil dönüş yapın Bugün anneme hediye olarak 1400e 3,5 litre olanını aldım enayi gibi hissediyorum şuan kendimi sizinkisi hangi sitede salar mısınız rica etsem
Bütçe 2.5k civarı hocam. Xiomi tanııdk kullanıyo hiç memnun değilim dedi o yüzden bakmıyorum pek. Tefali de önerene denk gelmedim. Cosori öneren gördüm ama f/p olarak dms daha iyi gibi geldi herkes onu önerdi üstelik 7lt ve 2k fiyatı. Camı falan da var makul geldi bana bayaiso bütçen ne senin ?
Fiyat performans xiaomi (Kendim kullanıyorum çok memnunum)
1.cosori
2.philips
3.tefal
bunun haricinde airfry'ların satış rakamlarını netten araştırırsan en iyilerini bulabilirsin.
bu tarz ürünlerde ucuza kaçma benim tavsiyem cosori al.Bütçe 2.5k civarı hocam. Xiomi tanııdk kullanıyo hiç memnun değilim dedi o yüzden bakmıyorum pek. Tefali de önerene denk gelmedim. Cosori öneren gördüm ama f/p olarak dms daha iyi gibi geldi herkes onu önerdi üstelik 7lt ve 2k fiyatı. Camı falan da var makul geldi bana baya
Hocam ucuz değilde çok önerildi hemde 7tl olması cezbetti beni. Alman kalitesi vb deniyor. Bi forumda da sordum o önerildi o yüzdenbu tarz ürünlerde ucuza kaçma benim tavsiyem cosori al.
Cosori'de amerikan malı hocam.Hocam ucuz değilde çok önerildi hemde 7tl olması cezbetti beni. Alman kalitesi vb deniyor. Bi forumda da sordum o önerildi o yüzden
7.25lt konusunda ise bişey diyemem ama ailen kalabalıksa tercih edebilirsin.Cosori'de amerikan malı hocam.