Neler Yeni

❌İndirim Bitti! COSORI Hava Fritözü 1700-Watt Max XXL 3.329tl

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam DMS gibi Gourmeetmax gibi ucuz yollu kendinden döndermeli bulursanız alınır. Çünkü kendinden döndermeli olduğu için patatesler olsun tüm tavuk olsun çok güzel pişiyor. Cosori nin bu modelini önermem meksikada falan yanma sorunları yaşandı bende iade ettim çok sesli çalışıyor haznesi çabuk deforme oluyor. Kaliteli bişey olsun derseniz Philipse bakın ama 5-6 binde verilmez bence.
Hocam dms düşünüyorum 7lt 2k tl fiyatı var sarı sitede. İyi gibi geldi hem 7tl. Ya bunu alacağım yada 2.5k civarı cosori veya phlips var. Hangisi daha iyidir?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam dms düşünüyorum 7lt 2k TL fiyatı var sarı sitede. İyi gibi geldi hem 7tl. Ya bunu alacağım yada 2.5k civarı cosori veya phlips var. Hangisi daha iyidir?
Dms nin 12lt olanını kullanıyorum memnunum. Philips bunların içinde iyidir ama lt düşük amazonu takip et bence daha uygun fiyata olabiliyor

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Dms nin 12lt olanını kullanıyorum memnunum. Philips bunların içinde iyidir ama lt düşük amazonu takip et bence daha uygun fiyata olabiliyor
amazona bakıyorum da biraz da acelesi var. Phlips 4.7lt olması lazım dms 7tl. Dms daha uygun fiyat olarak da. Şekli falan da cazip etti beni açıkcası. Kullananlar da memnun. Amazonda 1.7kya geliyor stok diye biliyorum 2k iyi gibi geldi bana o yüzden ama kararsız kaldım bi yandan da

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
amazona bakıyorum da biraz da acelesi var. Phlips 4.7lt olması lazım dms 7tl. Dms daha uygun fiyat olarak da. Şekli falan da cazip etti beni açıkcası. Kullananlar da memnun. Amazonda 1.7kya geliyor stok diye biliyorum 2k iyi gibi geldi bana o yüzden ama kararsız kaldım bi yandan da
Düşük litresi olanlar başta iyi gibi geliyor sonra yetmiyor 7lt idealdir. 2k iyiymiş bir bak hoşuna giderse alınabilir. 7lt olan 1350tl gibi bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Düşük litresi olanlar başta iyi gibi geliyor sonra yetmiyor 7lt idealdir. 2k iyiymiş bir bak hoşuna giderse alınabilir. 7lt olan 1350tl gibi bir fiyata gelmişti yanlış hatırlamıyorsam
ben 1700diye biliyordum o yüzden iyi gelmişti fiyat da şuan 1350e gelmez gibi dolar kuru vb yüzünden hocam bilmiyorum ama. Üstelik çok da beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli olmaz hiç :(

GirayHan

80+ Platinum
ben 1700diye biliyordum o yüzden iyi gelmişti fiyat da şuan 1350e gelmez gibi dolar kuru vb yüzünden hocam bilmiyorum ama. Üstelik çok da beklemek istemiyorum ne zaman geleceği belli olmaz hiç :(
iso bütçen ne senin ?

Fiyat performans xiaomi (Kendim kullanıyorum çok memnunum)
1.cosori
2.philips
3.tefal

bunun haricinde airfry'ların satış rakamlarını netten araştırırsan en iyilerini bulabilirsin.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
iso bütçen ne senin ?

Fiyat performans xiaomi (Kendim kullanıyorum çok memnunum)
1.cosori
2.philips
3.tefal

bunun haricinde airfry'ların satış rakamlarını netten araştırırsan en iyilerini bulabilirsin.
Bütçe 2.5k civarı hocam. Xiomi tanııdk kullanıyo hiç memnun değilim dedi o yüzden bakmıyorum pek. Tefali de önerene denk gelmedim. Cosori öneren gördüm ama f/p olarak dms daha iyi gibi geldi herkes onu önerdi üstelik 7lt ve 2k fiyatı. Camı falan da var makul geldi bana baya

GirayHan

80+ Platinum
Bütçe 2.5k civarı hocam. Xiomi tanııdk kullanıyo hiç memnun değilim dedi o yüzden bakmıyorum pek. Tefali de önerene denk gelmedim. Cosori öneren gördüm ama f/p olarak dms daha iyi gibi geldi herkes onu önerdi üstelik 7lt ve 2k fiyatı. Camı falan da var makul geldi bana baya
bu tarz ürünlerde ucuza kaçma benim tavsiyem cosori al.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
bu tarz ürünlerde ucuza kaçma benim tavsiyem cosori al.
Hocam ucuz değilde çok önerildi hemde 7tl olması cezbetti beni. Alman kalitesi vb deniyor. Bi forumda da sordum o önerildi o yüzden

GirayHan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,077
Üyeler
164,957
Son üye
Att1la19
Top Bottom