Hocam selam. Kullanıyor musunuz ürünü? Kullanıyorsanız kaç kişi kullanıyorsunuz?İhtiyacı olan kaçırmasın.Ürün çok güzel.
Kullanıyor musunuz hocam acaba? 4 kişilik aile için ideal sayılabilir mi?İhtiyacı olan kaçırmasın.Ürün çok güzel.
Merhaba uzun zamandır kullanıyorum alt taraf hava almadığı sürece pişmiyor yani 1kg tavuk koyarsanız üst üste sadece en üsttekıler kızarır alt taraf kızarmaz bu bütün airfryler için geçerli bazılarının alttan ısıtması da oluyor Litre'nin genel olarak airfry için cok bi önemi olmuyor genel mantık olarak her zaman karıştırmak zorundasınız biz 3 kişi kullanıyoruz ideal örnek olarak 3 adet somon dilimini zor sığıyor bunun için hariçi aparatlar satılıyor https://www.amazon.com.tr/Aksesuarları-Üzerinde-fritözleri-Airfryer-fritözlü/dp/B07H4GYRVW üst üste koymanızı sağlıyorKullanıyor musunuz hocam acaba? 4 kişilik aile için ideal sayılabilir mi?
Cosori'den memnunum şuan tekrar alıcak olsam Cosori Dual Blaze alırdım veya 10 12 Litre döndürerek pişiren kapaklı aifryler'denBence aileler çift kapaklı büyük litre bakın.
Teşekkür ederim hocam bilgi içinMerhaba uzun zamandır kullanıyorum alt taraf hava almadığı sürece pişmiyor yani 1kg tavuk koyarsanız üst üste sadece en üsttekıler kızarır alt taraf kızarmaz bu bütün airfryler için geçerli bazılarının alttan ısıtması da oluyor Litre'nin genel olarak airfry için cok bi önemi olmuyor genel mantık olarak her zaman karıştırmak zorundasınız biz 3 kişi kullanıyoruz ideal örnek olarak 3 adet somon dilimini zor sığıyor bunun için hariçi aparatlar satılıyor https://www.amazon.com.tr/Aksesuarları-Üzerinde-fritözleri-Airfryer-fritözlü/dp/B07H4GYRVW üst üste koymanızı sağlıyor
Kullanmıyorum ama ürünü çok araştırdım memnun olan epey vardı.Hocam selam. Kullanıyor musunuz ürünü? Kullanıyorsanız kaç kişi kullanıyorsunuz?
teşekkürlerKullanmıyorum ama ürünü çok araştırdım memnun olan epey vardı.
3 kişi kullanıyoruz yeterli oluyor. 4 biraz zorlayabilir.
Teşekkürler deneriz artık ilk kullanım ilk marka nasıl olucak artık bilemiyorum2 kişi kullanıyoruz çok memnunuz kaçırmayın