musacgerci
80+
Cosori Air Fryer Amazon.com.tr
Küçük turbo fırın diyebilirizaga bilmediğimden soruyom bu alet ne işe yarıyo kendimiz yapsak daha iyi değil mi?
Yağ kullanmadan 15dkda patates kızartıyon gibi düşün. Aynı şekilde tavuk pilav vs farklı farklı şeyleri çok daha tasarruflu ve hızlıca yapıyor.aga bilmediğimden soruyom bu alet ne işe yarıyo kendimiz yapsak daha iyi değil mi?
çok elektrik yakmaz mı la wattı falan yüksekti geçen goutermaxınkine bakmıstım sanırımYağ kullanmadan 15dkda patates kızartıyon gibi düşün. Aynı şekilde tavuk pilav vs farklı farklı şeyleri çok daha tasarruflu ve hızlıca yapıyor.
Öbür türlü hem yağ hem doğalgaz yakıyon, uğraşıyosun ve daha uzun sürüyor. Sen ver kararınıçok elektrik yakmaz mı la wattı falan yüksekti geçen goutermaxınkine bakmıstım sanırım
arada fatura olarak 1.5 kat fiyat farkı varsa kullanışsız bence eğer yoksa gayet kullanışlı fakat gelde aileye anlatÖbür türlü hem yağ hem doğalgaz yakıyon, uğraşıyosun ve daha uzun sürüyor. Sen ver kararını
aldım bi tane geçenkini kaçırmıştım cihaz bayağı iyi arkadaşım almıştıbu arada rahat alınır
aynen yaagoutermaxtan sonra hepsi pahalı geliyo ya
geçenki kaçtı ya fiyatıaldım bi tane geçenkini kaçırmıştım cihaz bayağı iyi arkadaşım almıştı
goutermaxı diyorsan 2240 tl idigeçenki kaçtı ya fiyatı