Neler Yeni

🔥İndirim Cosori XXL Airfryer 5.5L 2,799₺🔥🔥6-9 ay Taksit

JackRyan

80+ Silver
yorumlara bakma teflon yapışmaz dedikleri kaplamanın ne kadar zararlı olduguna bak akrilamide bak bunu alan adamın teflondan haberi var mı
Her gün kullanmicak adam ayda 3 kez kullansa ne olacak abartma bu kadar Airfryer düşmanligi nerden geliyor birimi öldü de düşmansin bu kadar

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
bu arada bu aletler ciddi zararlı. yalan yok. bende kullanıyorum fakat hem hijyen açısından sıkıntı hem teflon yanıyor bi süre sonra hemde temizliği imkansıza yakın.

bekar adam alır kullanır. ama sağlık konusunda hassas kimseler bence almaz.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
cocuk olsa ne kadar sacma oldugunu anlar
Airfryer dünyanın en gereksiz mutfak aleti olabilir. Patates desen kuru yapar. Tavuk desen pişiremez sürekli çevirmek zorunda kalırsın, üstüne rezalet pişirir tadı saman gibi olur. Tatlı desen zaten hiç olmaz. Birde temzilemesi fırın tepsisine göre acayip uzun ve zahmetli. Her türlü evde fırın varsa gereksiz

liluzivert

80+ Bronze
Airfryer dünyanın en gereksiz mutfak aleti olabilir. Patates desen kuru yapar. Tavuk desen pişiremez sürekli çevirmek zorunda kalırsın, üstüne rezalet pişirir tadı saman gibi olur. Tatlı desen zaten hiç olmaz. Birde temzilemesi fırın tepsisine göre acayip uzun ve zahmetli. Her türlü evde fırın varsa gereksiz
Hiç kullanmadım bi ara içi çelik hazneli olanlardan almayı düşündüm sonra dedim ki ulan evde zaten fırın var 3 5 dakika daha fazla beklerim hemde küçücük alete sıkıştırmam

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Kalite olarak iyi değil doğru düzgün pişirmiyor onvonun airfryeri bile bundan daha iyi pişiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok haklı yorum kullanırız diye aldık öyle duruyor patatesi zaten rezil doğru düzgün pişiremiyor pişirse bile kupkuru.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Hiç kullanmadım bi ara içi çelik hazneli olanlardan almayı düşündüm sonra dedim ki ulan evde zaten fırın var 3 5 dakika daha fazla beklerim hemde küçücük alete sıkıştırmam
Bende arzum marka var baya da pahalıydı aldığımda. 1 sene oldu alalı ve toplasan 20 kere falan kullandım. İlk önce patates denedim çok kötüydü bari dedim tavuk yapayım onu da kötü ve uzun sürede yapıyor. Sosladım falan tavuğu ama yok yine her türlü kötü. Fırın ile eşit sürede pişiriyor zaten. En kötüsü de yemeklere iğrenç bir koku bırakıyor tarif edilemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok haklı yorum kullanırız diye aldık öyle duruyor patatesi zaten rezil doğru düzgün pişiremiyor pişirse bile kupkuru.
Ben de eldekini hiç kullanmadım satıcam ama ilana koymaya üşeniyorum açıkçası. 1 senedir boş duruyor

Top Bottom