Neler Yeni

COUGAR 650 WATT MI YOKSA BİTFENİX 750 WATT MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halit Demir
Ben sistemimi satın aldım ancak öğrenmek için soruyorum.

Bu benim aldığım Cougar marka 650 watt PSU'lu kasa

Bu ise 400 lira fark vererek alabileceğim 750 watt PSU'lu kasa

Hazır sistem satın aldım. Aldığım hazır sistemin özelleştirme kısmında Bitfenix olan kasa ve PSU'yu alabilmek için 400 lira fark ödemem gerekiyordu ancak direkt size üstte verdiğim linkteki gibi kasanın kendi sayfasına gidince 750 wattlık kasanın daha ucuz olduğunu gördüm. İleriye dönüklük açısından 750 wattlık olanı almanın mantıklı olduğunu biliyordum ancak bu fiyat ucuzluğu beni korkuttu ve kalitesiz bir psu olabileceğini düşünerekten 400 lira vermeyip Cougar marka olan 650 wattlık kasayı aldım. Forumlara sorduğumda 7700 xt ve i5 14400f için 650 watt PSU'nun yeteceğini hatta artacağını söylediler ondan dolayı rahatladım.

Bana bu konuda bilgili ve tecrübeli birisi cevap verebilir mi? ( Zaten sistemi Cougar olarak satın aldım cuma günü elime ulaşacak sadece meraken ve içimi rahatlatmak için soruyorum.)

vsVens

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bitfenix tabikii de. Cougar daha pahalı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halit Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix tabikii de. Cougar daha pahalı zaten.
Bende onu diyorum bu ucuzluğun sebebi kasanın içinde kullanılan PSU'nun kalitesizliğinden olabilir mi? eski bir model vs. çünkü açıklamaya hangi model PSU olduğunu yazmamışlar.

Aykut D.

80+ Gold
Bitfenix psu bakımından daha iyi .
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnce hesap linkinde şaibeli bir durum var fotoğraftaki psu bfg gold ama başlıkta bronze psu yazıyor .
1744221614539.png

Şuan için ikiside muallak iki kasa psu ikilisinin psu modelleri belirsiz ve incelemeleri yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halit Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix psu bakımından daha iyi .

İnce hesap linkinde şaibeli bir durum var fotoğraftaki psu bfg gold ama başlıkta bronze psu yazıyor .
Alıntıyı görüntüle

Şuan için ikiside muallak iki kasa psu ikilisinin psu modelleri belirsiz ve incelemeleri yok .
Ben Cougarı aldım cuma günü elime ulaşacak teşekkürler yorumunuz için

Top Bottom