Ryzen 7 5800x için soğutma alacağım kasam 360lık sıvı soğutmaları desteklemiyor acaba Cougar Aqua 240 işlemciyi soğutmak için yeterli olur mu bi sıkıntı çıkartır mı ?
Biraz büyük duruyor kasama sığar mı ? Kasam Gamepower horizon gaming meshThermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Kasan buysa sitede maksimum 160 mm destekliyor yazılmış. Benim attığımın 140 mm olması lazım , sığar.Biraz büyük duruyor kasama sığar mı ? Kasam Gamepower horizon gaming mesh
Kasan buysa sitede maksimum 160 mm destekliyor yazılmış. Benim attığımın 140 mm olması lazım , sığar.
GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm RGB Fan Mesh Kasa RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasan buysa sitede maksimum 160 mm destekliyor yazılmış. Benim attığımın 140 mm olması lazım , sığar.
GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm RGB Fan Mesh Kasa RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Peerless Assain de baya iyi soğutucu ama Frost Commander daha iyi soğutur. O işlemci için Frost Commander daha iyi olurPeerless Assassin 120 SE ARGB modeli nasıl hem biraz daha uygun ve daha küçük boyut olarak o da işimi görür mü ?