Neler Yeni

Counter-Strike 1.6 (CS:1.6) tam ekranda 60FPS'i geçmiyor

Awlesterr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp
Her yolu denedim fakat bu sorun çözülmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Önce hangi çözümleri denediğimi söyleyeyim.

1- konsol komutları fps_max 9999 fps_override 1 ve 0'ı denedim olmadı ayrıca developer 1 ve 2 denedim olmadı gl_vsync 0 yaptım olmadı.
2- korsan yükledim denedim o da olmadı.
3- Regedit'ten Half-Life klasörünü sildim bu da olmadı.
4- NVIDIA ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı + dikey senkronizasyonu kapattım bu da işe yaramadı (aynı işlemi program ekle kısmından da yaptım)
5- sonrasında kolay çözüm olan sil tekrar yükle yaptım fakat çözüme ulaşamadım.
6- en son format attım Windows 10 Home Single Language sürümünden Windows 10 Pro sürümüne yükseltim.

Bazı şeyleri yazmayı unutmuş olabilirim.
Oyun pencerelide istediğim FPS'i alıyor fakat pencereli oynaması çok zor ve çok kötü.

Zepett8

80+ Bronze
Her yolu denedim fakat bu sorun çözülmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Önce hangi çözümleri denediğimi söyleyeyim.

1- konsol komutları fps_max 9999 fps_override 1 ve 0'ı denedim olmadı ayrıca developer 1 ve 2 denedim olmadı gl_vsync 0 yaptım olmadı.
2- korsan yükledim denedim o da olmadı.
3- Regedit'ten Half-Life klasörünü sildim bu da olmadı.
4- NVIDIA ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı + dikey senkronizasyonu kapattım bu da işe yaramadı (aynı işlemi program ekle kısmından da yaptım)
5- sonrasında kolay çözüm olan sil tekrar yükle yaptım fakat çözüme ulaşamadım.
6- en son format attım Windows 10 Home Single Language sürümünden Windows 10 Pro sürümüne yükseltim.

Bazı şeyleri yazmayı unutmuş olabilirim.
Oyun pencerelide istediğim FPS'i alıyor fakat pencereli oynaması çok zor ve çok kötü.
Yönetici olarak başlatıyormusunuz?

Zepett8

80+ Bronze
steamde yönetici olarak başlatılmıyor diye biliyorum masaüstüne kısa yol oluşturdum sağ tıkladığımda yönetici olarak simgesi çıkmıyor
Crackde denermisiniz hocam. Csdurağından indirdiyseniz launcheri başlatırken yönetici olarak başlatın.

Kara*

80+ Silver
Hocam video kısmında display mode normal yapın. Wait for vertical sync tiki açıksa kapatın renderer kısmında opengl yi başka bir seçenekle değiştirip akabinde tekrar opengl moduna alın belki düzelir.

Awlesterr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crackde denermisiniz hocam. Csdurağından indirdiyseniz launcheri başlatırken yönetici olarak başlatın.
Hocam denedim bir şey değişmedi hala 60fps sabit
Hocam video kısmında display mode normal yapın. Wait for vertical sync tiki açıksa kapatın renderer kısmında opengl yi başka bir seçenekle değiştirip akabinde tekrar opengl moduna alın belki düzelir.
sync tiki kapalı opengl yi değiştirdim tekrar opengl ye geçtim display mode zaten normalde kulllanıyorum widescreen de denedim bir şey değişmedi

Kara*

80+ Silver
Hocam denedim bir şey değişmedi hala 60fps sabit

sync tiki kapalı opengl yi değiştirdim tekrar opengl ye geçtim display mode zaten normalde kulllanıyorum widescreen de denedim bir şey değişmedi
Xbox oturumu açıksa kapatın ve başlatma seçeneklerine -high yazın belki etki eder.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,752
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
O zamanki oyunları 60 FPS den yukarı oynamak problem yaratabiliyordu o yüzden belki de kısıtlıyo olabilir. Mesela GTA VC de VSYNC açmayınca helikopter veya tekne sapıtıyodu :D

Kara*

80+ Silver
O zamanki oyunları 60 FPS den yukarı oynamak problem yaratabiliyordu o yüzden belki de kısıtlıyo olabilir. Mesela GTA VC de VSYNC açmayınca helikopter veya tekne sapıtıyodu :D
Öyle ama adam bi kafa dağıtmalık deathrun veya bhop girse 60 fps ile anca hoppidi hoppidi olduğu yerde sayıklar strafe atamaz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim hocam

hocam herşeyi yaptım olmadı
Bilmiyorum valla kardo en son seçeneğin temiz format olabilir.

Top Bottom