Her yolu denedim fakat bu sorun çözülmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Önce hangi çözümleri denediğimi söyleyeyim.
1- konsol komutları fps_max 9999 fps_override 1 ve 0'ı denedim olmadı ayrıca developer 1 ve 2 denedim olmadı gl_vsync 0 yaptım olmadı.
2- korsan yükledim denedim o da olmadı.
3- Regedit'ten Half-Life klasörünü sildim bu da olmadı.
4- NVIDIA ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı + dikey senkronizasyonu kapattım bu da işe yaramadı (aynı işlemi program ekle kısmından da yaptım)
5- sonrasında kolay çözüm olan sil tekrar yükle yaptım fakat çözüme ulaşamadım.
6- en son format attım Windows 10 Home Single Language sürümünden Windows 10 Pro sürümüne yükseltim.
Bazı şeyleri yazmayı unutmuş olabilirim.
Oyun pencerelide istediğim FPS'i alıyor fakat pencereli oynaması çok zor ve çok kötü.
1- konsol komutları fps_max 9999 fps_override 1 ve 0'ı denedim olmadı ayrıca developer 1 ve 2 denedim olmadı gl_vsync 0 yaptım olmadı.
2- korsan yükledim denedim o da olmadı.
3- Regedit'ten Half-Life klasörünü sildim bu da olmadı.
4- NVIDIA ekran kartı sürücüsünü güncelledim olmadı + dikey senkronizasyonu kapattım bu da işe yaramadı (aynı işlemi program ekle kısmından da yaptım)
5- sonrasında kolay çözüm olan sil tekrar yükle yaptım fakat çözüme ulaşamadım.
6- en son format attım Windows 10 Home Single Language sürümünden Windows 10 Pro sürümüne yükseltim.
Bazı şeyleri yazmayı unutmuş olabilirim.
Oyun pencerelide istediğim FPS'i alıyor fakat pencereli oynaması çok zor ve çok kötü.