Counter Strike 2 absürt ping artışı sorunu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,397
Normalde 33 ping ile oynuyordum. Sonra 40-50 altına düşmemeye başladı. 60-70 ping ile ışınlanıyordum arkadaşlarım inanmıyor bunun sebebini de merak ediyorum. Kayıt açtım gösterdim anca inandılar. Bugün 70 ping civarı oynarken 200e fırlamalar olmaya başladı, ardından 45 civarına düştü ama bu kez arada 1600 PİNG almaya başladım. Arada dediğim çok az değil yani 20-30 saniyede bir oluyor, ayrıca bir süre devam ediyor. Aşırı sık ve uzun süreli olmaya başladı nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Shourd @emreBeoa @-Mehmet- @LoserIl

aynı konudan açılmıştı bugün cs2 serverlarıyla alkalı olabilirmi?

Hiçbir arkadaşımda olmadı sadece bende var 3 kişi girdik
1727802603809.png

Normalde 33 ping ile oynuyordum. Sonra 40-50 altına düşmemeye başladı. 60-70 ping ile ışınlanıyordum arkadaşlarım inanmıyor bunun sebebini de merak ediyorum. Kayıt açtım gösterdim anca inandılar. Bugün 70 ping civarı oynarken 200e fırlamalar olmaya başladı, ardından 45 civarına düştü ama bu kez arada 1600 PİNG almaya başladım. Arada dediğim çok az değil yani 20-30 saniyede bir oluyor, ayrıca bir süre devam ediyor. Aşırı sık ve uzun süreli olmaya başladı nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Shourd @emreBeoa @-Mehmet- @LoserIl
sadece cs 2 demi oluyor denediniz mi?

iss ile alakalı değilse sunucu ile alakalı olabilir bu sıralar görüyorum bu sorunu

sadece cs 2 demi oluyor denediniz mi?
Denemedim şuan da deneyemem de ama telefonla bağlıyım İnternete bir yavaşlık söz konusu değil. Yarın unutmazsam denerim

Denemedim şuan da deneyemem de ama telefonla bağlıyım İnternete bir yavaşlık söz konusu değil. Yarın unutmazsam denerim
o zaman konuyu yükselt daha makul olur

speedtesten bi test yapsana telefonda isen en azından ping varsa gözükür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,583
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda
Geri