Neler Yeni

Yardım Counter Strike 2 de rakipler michael jackson gibi dans ediyor

PffPanda

80+ Bronze
Dünden beridir seçkin , rekabetçi , ölüm maçı farketmeksizin nerdeyse hepsinde çeşitli sorunlar yaşıyorum . Örneğin birisinin kafası olmuyor , bazılarına vuruyorum vuruyorum ölmüyor , elime bomba yerine kazayla flaş geliyor , karakterler michael jackson gibi peek atıp vurup geri çekiliyor , cover alınca ölüyorum falan bir sürü daha var kafayı yedim . Bu sorun sadece bende mi oluyor ? Aşağıya bir referans görsel bırakıyorum .

image.png

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Erdoğan Aktaş
Güncelleme geldi gece fix lendi yazıyor

PffPanda

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme geldi gece fix lendi yazıyor
Fixlense bile olan mental sağlığa oldu saymadığımız laf kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdjxbxbzmdnx bu ney la böyle
1697202708788.png

1697202720678.png

kara cuma yaklaşıyor :blobdance:

hitboxlar hala can sıkıcı
Valla bir tane klavye lazım artık o kadar para vermicem çünkü ya başına bişey geliyor yada kırıyorum . Şuan yazdığım klavye de ctrl ıns pg dwn 8 7 6 3 esc tuşları yok

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Dünden beridir seçkin , rekabetçi , ölüm maçı farketmeksizin nerdeyse hepsinde çeşitli sorunlar yaşıyorum . Örneğin birisinin kafası olmuyor , bazılarına vuruyorum vuruyorum ölmüyor , elime bomba yerine kazayla flaş geliyor , karakterler michael jackson gibi peek atıp vurup geri çekiliyor , cover alınca ölüyorum falan bir sürü daha var kafayı yedim . Bu sorun sadece bende mi oluyor ? Aşağıya bir referans görsel bırakıyorum .

image.png
DÜN GECE GÜNCELLEME GELDİ GÜZELDİ BU

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bugünde Rihanna dansı geldi. Yakında Vuvuzela eklenir oyuna.

PffPanda

80+ Bronze
Bugünde Rihanna dansı geldi. Yakında Vuvuzela eklenir oyuna.
valla mı . kral klavye gitti zaten bugünde mouse ve kulaklık gider . tiktok akım danslarını falan da ekleyecekler gibi duruyor battle pass falan açıp . valve bu işlere çok meraklı duruyor . direk emoji paneli getirsin emoji atalım daha iyi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla mı . kral klavye gitti zaten bugünde mouse ve kulaklık gider . tiktok akım danslarını falan da ekleyecekler gibi duruyor battle pass falan açıp . valve bu işlere çok meraklı duruyor . direk emoji paneli getirsin emoji atalım daha iyi
En doğrusu haftalık görevi yapıp kenara çekilmek. 3-4 ay sürer gibi.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,454
İsim
Oozdmrsm
Top Bottom