Neler Yeni

Ana Konu COUNTER STRIKE 2 DUYURULDU!!!!

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
rank sistemi nasıl olucak hali hazırda olunan ranktan devam edilecekmi yoksa herkes tekrardan 10 maç oynayıp rankmı belirlenicek
Bu kadar ayrıntıyı açıklamadılar, yaza kadar aşama aşama gelişmeler aktarılır.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yazı görebilirsek tabi...

Son düzenleme:

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Counter Strike 2'mi çıkacak yoksa CS:GO güncelleme olarak mı gelecek? boşuna 250TL vermek istemiyorumda tam anlayamadım olayı

Bura.K

80+ Silver
Grafiksel olarak sanki sadece "Işık Teknolojisi" ve "Yansıma Teknolojisi"ni kullanmışlar. Ekstra yapılan bir şey göremedim haritalarda.
Tabi daha erken ama öneleştri yapayım dedim.
Counter Strike 2'mi çıkacak yoksa CS:GO güncelleme olarak mı gelecek? boşuna 250TL vermek istemiyorumda tam anlayamadım olayı
CS2 çıkarsa CS:GO'ya güncelleme olarak gelir muhtemelen. Prime fiyatı artacak.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Grafiksel olarak sanki sadece "Işık Teknolojisi" ve "Yansıma Teknolojisi"ni kullanmışlar. Ekstra yapılan bir şey göremedim haritalarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS2 çıkarsa CS:GO'ya güncelleme olarak gelir muhtemelen. Prime'nin fiyatı artacak.
aynen ama en azından nvdıa reflex teknolojisi gelicektir büyük ihtimalle rtx felan gelince oda kesin gelir

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert

CS2 çıkarsa CS:GO'ya güncelleme olarak gelir muhtemelen. Prime fiyatı artacak.
Sizce alayım mı? Gelmeme olasılığı var mı

Bura.K

80+ Silver
aynen ama en azından nvdıa reflex teknolojisi gelicektir büyük ihtimalle rtx felan gelince oda kesin gelir
RTX pek zannetmiyorum. O kadar detaylandırmazlar. Çoğu kişinin bilgisayarı kaldırmaz bide rekabetçi bir oyunda grafiklerin pek önemi yok. Çok fazla detaylı ve yüksek grafikler oyunun akışını bozacaktır. Bu hali biraz daha iyileştirmeyle güzel olabilir bence.
Sizce alayım mı? Gelmeme olasılığı var mı
CS2'nin gelmeme olasılığı yok. Oyuna güncelleme olarak gelse de gelmese de Prime fiyatı artacak zaten, orası kesin. Alın.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
abi ***** misiniz kac kere sorucaksiniz yeni oyun mu güncelleme diye mi
madem bu kadar merak ediyorsunuz azıcık o cok degerli vaktinizden ayırıp okumaya ne dersiniz artık ben bile görünce tilt oluyorum konu sahibini düsünemem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,701
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
abi ***** misiniz kac kere sorucaksiniz yeni oyun mu güncelleme diye mi
madem bu kadar merak ediyorsunuz azıcık o cok degerli vaktinizden ayırıp okumaya ne dersiniz artık ben bile görünce tilt oluyorum konu sahibini düsünemem
:D İlk mesajın ilk cümlesinde yazıyor halbuki :D

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
:D İlk mesajın ilk cümlesinde yazıyor halbuki :D
Oyun güncelleme olarak 2023 yazında gelecek. Adı Counter Strike 2.

Adı Counter Strike 2 diyince farklı oyun sandım kusura bakmayın.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
RTX pek zannetmiyorum. O kadar detaylandırmazlar. Çoğu kişinin bilgisayarı kaldırmaz bide rekabetçi bir oyunda grafiklerin pek önemi yok. Çok fazla detaylı ve yüksek grafikler oyunun akışını bozacaktır. Bu hali biraz daha iyileştirmeyle güzel olabilir bence.

CS2'nin gelmeme olasılığı yok. Oyuna güncelleme olarak gelse de gelmese de Prime fiyatı artacak zaten, orası kesin. Alın.
adamlar getirir olan açar zaten genel kitle kaldırsa bile açmıcak bende very low ayarlarda oynuyorum zaten ama maksat getirdik isteyen açsın hesabı ve bence oyunda çok bug olucak o smoktan dolayı şu an bile mm de olsun smokta olan adam bazen bug ile gözüküyor adamın simsiyah hali el bombası atınca fealn veya flaş atınca ben denk geldim bundada sıkıntı yaratıcaklarını düşünüyorum

Cihangir

80+ Gold
beta ya nasıl katılıyoruz bilen varmı

Top Bottom