Satma oyuncu sayısı bir anda artışa geçerse feci değerlenir bence.Bendede bi 5-6k envanter var bakalım ne olacak bekliyorum merakla.Bıçaklar falan ne olacak? 2 tane kelebek duruyor 15k dan envanterde satayım mı dursun mu ne yapayım?
Satma oyuncu sayısı bir anda artışa geçerse feci değerlenir bence.Bendede bi 5-6k envanter var bakalım ne olacak bekliyorum merakla.Bıçaklar falan ne olacak? 2 tane kelebek duruyor 15k dan envanterde satayım mı dursun mu ne yapayım?
cs 2 ayrımı çıkıcak yoksa güncelleme olarak mı ona göre alacağımBence al, paralı hali varken bedava moda çok iyimser yaklaşacaklarını sanmıyorum.
olacağı ne ki zaten max 17-18 olur aktif olarak kullanıyorum zaten satsamda kar satmasamdaSatma oyuncu sayısı bir anda artışa geçerse feci değerlenir bence.Bendede bi 5-6k envanter var bakalım ne olacak bekliyorum merakla.
İlk mesaja ekledim, güncelleme.cs 2 ayrımı çıkıcak yoksa güncelleme olarak mı ona göre alacağım
Arkadaşların doğru söylüyor rank kasamazsın ücretsiz versiyondaçok oynamıyorum ama bu yeni haliyle oynamak istiyorum arkadaşlarımda seçkin al yoksa oynasan da rank kasamazsın vs dediler doğru mu boş yere de 250tl vermek istemiyorum
Ben zamanında 22 TL'ye almıştım şuan 150 tl fln. Bende ki free versiyonu mu özel versiyon mu yani paralı.İyi performans gösterirsen yüksek rank verebilir
yani bir nevi boşa oynamış oluyorum sürekli maç girsem de sabit kalcam gelişme olmicak değil mi oyunu çok detaylı bilmediğim için soruyorum daArkadaşların doğru söylüyor rank kasamazsın ücretsiz versiyonda
150 değil 250 oldu belki tekrar zam gelirBen zamanında 22 TL'ye almıştım şuan 150 TL fln. Bende ki free versiyonu mu özel versiyon mu yani paralı.
Evet free versiyonda rank kasamazsın, kasa düşüremezsinyani bir nevi boşa oynamış oluyorum sürekli maç girsem de sabit kalcam gelişme olmicak değil mi oyunu çok detaylı bilmediğim için soruyorum da
kanka max 70 fpsAbi gtx1050ti kaldırır mı?
250 oldu hocam 130 ken aldım bendeBen zamanında 22 TL'ye almıştım şuan 150 TL fln. Bende ki free versiyonu mu özel versiyon mu yani paralı.