Reindi
80+ Silver
5 i niye sevmiyon ben gayette seviyorum zevkli geliyor1>2042>3>4>5
5 i niye sevmiyon ben gayette seviyorum zevkli geliyor1>2042>3>4>5
Vuruş mekaniği garip geliyor.5 i niye sevmiyon ben gayette seviyorum zevkli geliyor
Belli bir süre girmeyince rank sıfırlanıyor tekrar rank almak için 1 win alman gerekBağımsız bir soru olabilir kusura bakmayın. Csye 3 4 yıldır girmiyorum rank sıfırlanıyor mu yoksa 2 3 rekabetçi atınca eski rank mı geliyor birde sıfırlama şansım var mı?
1 yıl sonra da rank açtım bir ay sonra da. Hepsinde 1 rank alttan başlattı.Bağımsız bir soru olabilir kusura bakmayın. Csye 3 4 yıldır girmiyorum rank sıfırlanıyor mu yoksa 2 3 rekabetçi atınca eski rank mı geliyor birde sıfırlama şansım var mı?
yazin çıkıyor ve cs go ya güncelleme olarak gelicek ve cs 2 ye güven faktörü yüksek olup ve steam hesabında fazla oyun olan ve steam hesabı güvenli olan hesaplara çıkıyor sizde olabilirsinizMaks 2 güne çıkar diye düşünüyorum.
Hesapta 2 tane ücretli oyun var Prime da var yeter bence.yazin çıkıyor ve cs go ya güncelleme olarak gelicek ve cs 2 ye güven faktörü yüksek olup ve steam hesabında fazla oyun olan ve steam hesabı güvenli olan hesaplara çıkıyor sizde olabilirsiniz
10 değil rank sıfırlandıktan sonra ilk kazanma da rank gelmiyor muydu?Belli bir süre girmeyince rank sıfırlanıyor tekrar rank almak için 10 win alman gerek