Neler Yeni

Counter Strike 2 ile Vac ban kalkar mı?

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak
Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?

şahin doğan

80+ Platinum
:d Yok

Allmuted

80+ Bronze
Niye ban yedin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?
başka bi valve oyununda yemiş olma ihtimalin

Helixo

80+ Bronze
kalkmıyor

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak
Bizim ordaki internet vafe bayagı kalabalık. Bi arkadaş kalktı direk oturdum girdim cs. O zamanlar bilgisayarım yoktu hep internet kafede oynuyordum. Yaklaşık 1 veya 2 hafta sonra gittiğimde ban yediğimi gördüm. Steam hesabım açık bile kalmış olabilir salaklığımdan... Hatırlamıyorum çok zaman geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka bi valve oyununda yemiş olma ihtimalin
Steam hesabımda csden başka valve oyunu l4d2 var ama ondan yiyeceğimi sanmıyorum.

Top Bottom