Counter Strike 2 ile Vac ban kalkar mı?

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?

:d Yok

Niye ban yedin

Arkadaşlar neredeyse 1 sene önce internet cafede csgo oynadım. Bir daha giremedim oyuna ban yediğim için. Valve'a 2 defa yazmama rağmen ban kalkmadı bende vazgeçtim valorant oynuyorum. Cs 2 ile kalkma ihtimali var mı bu banın?
başka bi valve oyununda yemiş olma ihtimalin

kalkmıyor

Bizim ordaki internet vafe bayagı kalabalık. Bi arkadaş kalktı direk oturdum girdim cs. O zamanlar bilgisayarım yoktu hep internet kafede oynuyordum. Yaklaşık 1 veya 2 hafta sonra gittiğimde ban yediğimi gördüm. Steam hesabım açık bile kalmış olabilir salaklığımdan... Hatırlamıyorum çok zaman geçti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka bi valve oyununda yemiş olma ihtimalin
Steam hesabımda csden başka valve oyunu l4d2 var ama ondan yiyeceğimi sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,971
Üyeler
183,500
Son üye
mattewax
Geri