Counter Strike 2 oynanır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Counter Strike 2 oynanır mı? Sadece 1 el attım ve hiçbir şey anlamadım oynadığımdan.
Her gün güncelleme gelmesi biraz sinir bozucuydu. Ama şimdi bir heves daha geldi. Oynanır mı?

Counter Strike 2 oynanır mı? Sadece 1 el attım ve hiçbir şey anlamadım oynadığımdan.
Her gün güncelleme gelmesi biraz sinir bozucuydu. Ama şimdi bir heves daha geldi. Oynanır mı?
oynanmaz. Daha rahat 1-2 ayı var adam akıllı olması için.

Herkeste farklı farklı sorunlar var, ben crossu adamın üstüne getirdiğimde oyun donuyor, ölüm maçlarında oyun donuyor, kendi adamımla yanyana geldiğimde oyun donuyor. Şu an oynayamam yani.

Oynanır ve sürekli güncellemeyle beraber fixliyorlar.

Düzelmesi için zamana ihtiyaç var bu aşikar ama en azından oyun dinamiklerine alışmak için oynamak daha faydalı olacaktır.

1 ay felan sonra oynanır daha düzgün çalışmıyor hevesin kaçar yine

Ben oynuyorum gayet keyif alıyorum fakat bağımlılık yapabilir hırsını bir oyun yerine kendini geliştirmeye kullana bilirsin haftada 3 günden fazla oynama bence

neredeyse her gün günelleme alıyor ve zaten rakibi olmadığı için başka çare yok :D

Ara sıra oynanır

Şuan çok hatalı ama her gün bir kısmı düzeliyor. Bence oynayabilirsin.

Fortnite oynanır

Geri