En azından biraz daha geç çıksaydı açık betaya optimizasyonu güzel olsaydı,böylesine büyük bir oyun şirketine yakışmadı benceBende de aynı durum
İndiremedim Mac desteği yokOyunda sis olayını beğendim ama FPS olayı biraz üzülüyor.
90-60 arası Fps alıyorum Csgo 'da ise 100-200 arasıydı oyunu en düşükte oynayanlar için bu çok kötü oldu ne yazık ki
Alıntıyı görüntüle
Sana katılıyorumEn azından biraz daha geç çıksaydı açık betaya optimizasyonu güzel olsaydı,böylesine büyük bir oyun şirketine yakışmadı bence
Biraz öyle denilebilirYenilik diye oyunu mahvetmişler
Kesinlikle beğendim beğenmeyen gitsin zula valorant falan oynasın reis.Oyunda sis olayını beğendim ama FPS olayı biraz üzülüyor.
90-60 arası Fps alıyorum Csgo 'da ise 100-200 arasıydı oyunu en düşükte oynayanlar için bu çok kötü oldu ne yazık ki
Alıntıyı görüntüle
Başta neden CS2 gelmiyor diyerek mızmızlanan tayfa şimdi havalı old gözükmek için CS 2 yi gömüyor çok kötü.Oyunda sis olayını beğendim ama FPS olayı biraz üzülüyor.
Alıntıyı görüntüle
öncelikle sol el olmadığı için beğenmedim yıllardır fps oyunlarını sol elde oynarım.. hocam ben 4-3 1280x960 da 280hz kullanıyorum ve 5600 işlemci 6700xt ile 400e sabitledim 399 alıyor ayaları düşürdüm bütün oynadığım cs valo hep düşük de oynadım bunu da öyle ayarladım benim için tek sorun şuan sol el birde arada bir kasıyor çok nadir fps felan sorun yok ama yine de kasıyor oyun tamamlanmadan açılmş %35 bence daha 1 ayı var bunun güncelleme gele gele düzelir4:3 de 60hz üstü olmuyor la
Zamanla toparlanır benceKesinlikle beğendim beğenmeyen gitsin zula valorant falan oynasın reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta neden CS2 gelmiyor diyerek mızmızlanan tayfa şimdi havalı old gözükmek için CS 2 yi gömüyor çok kötü.
Nası la ben 144 oynuyorum 4:3 te4:3 de 60hz üstü olmuyor la