NespaY
80+ Silver
Bence şuan bile çok iyi CS2.Zamanla toparlanır bence
Bence şuan bile çok iyi CS2.Zamanla toparlanır bence
Zaten herkes öyle diyordu buna bende dahil oyun tam bitmeden çıktı Csgo da ilk çıktığında tam bitmiş bi oyun değildiöncelikle sol el olmadığı için beğenmedim yıllardır fps oyunlarını sol elde oynarım.. hocam ben 4-3 1280x960 da 280hz kullanıyorum ve 5600 işlemci 6700xt ile 400e sabitledim 399 alıyor ayaları düşürdüm bütün oynadığım cs valo hep düşük de oynadım bunu da öyle ayarladım benim için tek sorun şuan sol el birde arada bir kasıyor çok nadir fps felan sorun yok ama yine de kasıyor oyun tamamlanmadan açılmş %35 bence daha 1 ayı var bunun güncelleme gele gele düzelir
Onun bi çözümü vardı net de. Ben 4:3 black bar kullanıyorum 165Hz oluyor. (RX 6800 R5 5600X)4:3 de 60hz üstü olmuyor la
yani eski sistem kalsa sadece aldığımızı satma olayı gelse yeterdi o menü için.kısıtlama gibi geliyor bana
Dogru düzgün stabil bir cs2 istiyorduk broKesinlikle beğendim beğenmeyen gitsin zula valorant falan oynasın reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta neden CS2 gelmiyor diyerek mızmızlanan tayfa şimdi havalı old gözükmek için CS 2 yi gömüyor çok kötü.
Bana hep sistemi kaldırmayan arkadaşlar ağlıyormuş gibi geliyor ama bilmiyorum.Dogru düzgün stabil bir cs2 istiyorduk bro
Kaldırıp kaldıramaması da değil sorun 250-300 civarı fps alıyordun şimdi 200 ün üstünü gormüyorum 80 e kadar düşüyor optimizasyon sorunlu 4060 lı adam da aynı sorunu yaşayabiliyor şuan.Bana hep sistemi kaldırmayan arkadaşlar ağlıyormuş gibi geliyor ama bilmiyorum.
Mirage ve Dust 2'de oynadım. R5 3600 ve RX 570 ile 140-150'nin altına düşmedi. Bu değerlerde bir tık normal. Optimizasyon çokta sorunlu gelmedi.Kaldırıp kaldıramaması da değil sorun 250-300 civarı fps alıyordun şimdi 200 ün üstünü gormüyorum 80 e kadar düşüyor optimizasyon sorunlu 4060 lı adam da aynı sorunu yaşayabiliyor şuan.
Neden oyuna zaman vermek yerine keşke gelmeseydi deyip sorun yaratıyorlar CS:GO 9 senelik oyuncuyum neredeyse başlarda çok mu iyiydi sanıyorsunuz?Kaldırıp kaldıramaması da değil sorun 250-300 civarı fps alıyordun şimdi 200 ün üstünü gormüyorum 80 e kadar düşüyor optimizasyon sorunlu 4060 lı adam da aynı sorunu yaşayabiliyor şuan.
Yani ama almışlar ağızlarına bir optimizasyon sorununu devam ettiriyorlar.Mirage ve Dust 2'de oynadım. R5 3600 ve RX 570 ile 140-150'nin altına düşmedi. Bu değerlerde bir tık normal. Optimizasyon çokta sorunlu gelmedi.