Zaman niye veriyoruz dostum oyuncu olarak oynamak istiyoruz 1 ay sonra çıkarsınlar düzgün çıkarsınlar.Neden oyuna zaman vermek yerine keşke gelmeseydi deyip sorun yaratıyorlar CS:GO 9 senelik oyuncuyum neredeyse başlarda çok mu iyiydi sanıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani ama almışlar ağızlarına bir optimizasyon sorununu devam ettiriyorlar.
Adamlar oynunu oyniyabiliyorken şimdi oyniyamiyorlar tepki göstermeleri çok normalBana hep sistemi kaldırmayan arkadaşlar ağlıyormuş gibi geliyor ama bilmiyorum.
aynen öyle aşırı drop giriyor imzadaki sistemle oynuyorum fp 30-200 arası gidiyorGO nun yarısı bile olamaz. P*ç ettiler oyunu (!)
o bug dan dolayı oluyor unlost nasıl düzeltileceğini söyledi.Go da 2048x1536 da 144hz değeri oluyordu burada ne çözünürlük ne hz oluyor.
Knk bendede aynı sistem 280 hz Asus var bende 1280:960 seçeneği yok nasıl yapacaz onuöncelikle sol el olmadığı için beğenmedim yıllardır fps oyunlarını sol elde oynarım.. hocam ben 4-3 1280x960 da 280hz kullanıyorum ve 5600 işlemci 6700xt ile 400e sabitledim 399 alıyor ayaları düşürdüm bütün oynadığım cs valo hep düşük de oynadım bunu da öyle ayarladım benim için tek sorun şuan sol el birde arada bir kasıyor çok nadir fps felan sorun yok ama yine de kasıyor oyun tamamlanmadan açılmş %35 bence daha 1 ayı var bunun güncelleme gele gele düzelir