Neler Yeni

Counter Strike Global Offensive FPS Arttırmak için Başlatma Seçenekleri

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
+mat_disable_fancy_blending 2019 da deaktif oldu kullanmanıza gerek yok :)
Joyistik mi kullanıyorsun ? nojoy gereksiz bir komut.

6500xt :). CS Go da görüntü ayarı yükseldikçe görüntün netleşir kardeşim bu yüzden de oyunun detayları daha belirgin daha keskin olur ve aldığın fps düşer aldığın fps düşerse eğer oyun performansın düşer. Oyun içi detaylarını arttırırsan yine aldığın fps düşer söylediklerinle çelişiyorsun farkında değilsin bir ton açıklama ve yazı yazdım sana tek cümle ekran kartın ney sorusunu yöneltiyorsun bana. Anladığından şüpheliyim. Bir önceki yanıtımda gayet açık ve net şekilde anlattım anlamamak için ekstra çaba sarf etmek gerekir. Pro oyuncuların kullandığı ayarlar oyunun maks verim verdiği ayarlardır onları baz alarak kendine uygun bir ayar oturtmak basittir. Hikayeli bir oyun mu oynuyorsun git istediğin şekilde görüntü ayarlarını ayarla fakat CS GO oynuyorsan istediğin kadar iyi ekipmanın olsun performansını maks. seviyede verecek ayarlarda oynamak zorundasın. Senin bile algılayamadığın anlık giren droplar o an yaptığın recoil controlü ya da spray transferi berbat edebilir ve faceit gibi bir ortamda ben bunun olmasını asla istemem :). Daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum en basic seviyede anlatıyorum.

Ekleme: Ben oyuncu değilim bu arada oyun falan oynamam bilgisayarımda bulunan tek oyun Counter Strike 1.6 ve GO dur ben Counter Strike oynuyorum. 1.6 dan beri oyun içi ayarlar olsun kullanılan başlatma seçenekleri olsun zibilyon tane farklı ayar ve kod deneyerek edinmiş olduğum tecrübeler doğrultusunda insanlara bilgi veriyorum. x oyun ya da y oyun bazlı konuşmuyorum. Sadece Counter Strike tabanlı...
Dostum yanlış anlama da benle neden münakaşaya giriyorsun o zaman.
Ben Yukarda adam 1080p için 1050ti 1440p için 2060 yazmış ona verdiğin cevaba istinaden yazdım onları.
Sen 6500xt için elinden ne geliyorsa yap.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Ben Yukarda adam 1080p için 1050ti 1440p için 2060 yazmış ona verdiğin cevaba istinaden yazdım onları.
6500xt'yi öyle bir dedin ki adam GT 730 dedi sanki. Gayet güzel bir kart kendisi ama o ayrı mesele. Sen istersen git 3090ti 12900kf ddr5 bir sistem kullan ama ayarların en düşükte olmazsa verimli oynayamazsın. Her FPS oyunu için geçerli. Arkadaş çok doğru demiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
6500xt'yi öyle bir dedin ki adam GT 730 dedi sanki. Gayet güzel bir kart kendisi ama o ayrı mesele. Sen istersen git 3090ti 12900kf ddr5 bir sistem kullan ama ayarların en düşükte olmazsa verimli oynayamazsın. Her FPS oyunu için geçerli. Arkadaş çok doğru demiş.
4 kitap sayfası kadar yazı yazdık Anlatamadım arkadaşa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş oyunda performansın top noktada olduğu belli başlı ayarlar senkronizasyonlar vardır. 3050ti da Alsan 1050ti da Alsan bu değişmez. 3050ti da Alsan belli bir çözünürlüğün ve ayarların üzerinde o kartın performansını tam olarak alamayacaksın bu kadar basit 1050ti var 1080p oyniyim ya da 2060 var 1440 diye bir durum yok anlamıyor musun ? Biz bu oyunları yeri geliyor aralıksız 10 saat 15 saat oynadığımızı biliriz bu yüzden performansın her zaman üst seviyede olacağı ve kalacağı ayarları kullanmalısın. Ben rekabtçi değilim kardeşim ölsemde dert değil kaybetsemde kafasında bir adamda eğer birisi git istersen en yüksek ayarlarda 1920*1080 oyna o beni bağlamaz. Ama sisteminden uzun vadeli en üst performansı almak istiyorsan benim söylediğin şey en doğrusu bu kadar basit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,489
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom