Ben de sana hak veriyorum.sonrasında olacaklar mechul ama sımdı olacaklar kesın dolar ve euro artacak enflasyon tavan yapacak pıyasa yavaslayacak iürün fiytatları artacak alım gucumuz dusecek
Bu da mantıklı ama her şey elde kaldığı ve insanların paraya ihtiyacı olması arasında kararsızım halaDogal olarak stoklar tekrar artacagindan düser
benim fikrim ne kadar sürecege ile ilgili olucak bu sonuc kısa vade de dünya atlatırsa dolar deger kaybedebilir ve üretim devam etmeye basladıgı zaman stocklar dolucak ve güzel indirimler de görebiliriz bu olaylar sırasında kaybedilen zararı kapamak için ama sürec uzarsa ucu bucagı bellı olmaz olucaklarınBen basitçe yüzde 50ye 50 diye bakıyorum. Ama piyasadan daha iyi anlayanlar ne düşünüyor? Oran sizce ucuzlamaya mı yoksa pahalılaşmaya mı doğru kayar?
tahmimce ucuzlarBen basitçe yüzde 50ye 50 diye bakıyorum. Ama piyasadan daha iyi anlayanlar ne düşünüyor? Oran sizce ucuzlamaya mı yoksa pahalılaşmaya mı doğru kayar?
Amerika baya kötü şu an dolar düşücek gibi duruyor ama dolar ş an hala yükseliyorBen basitçe yüzde 50ye 50 diye bakıyorum. Ama piyasadan daha iyi anlayanlar ne düşünüyor? Oran sizce ucuzlamaya mı yoksa pahalılaşmaya mı doğru kayar?