asko56
80+ Silver
artmaması için hiçbir sebep yok peynir ekmek gibi satıyor 134k dan 139 bin yarin bir bakmıssın 150k olmuşDaha artar mı acaba jawkkwnd
artmaması için hiçbir sebep yok peynir ekmek gibi satıyor 134k dan 139 bin yarin bir bakmıssın 150k olmuşDaha artar mı acaba jawkkwnd
Daha ne kadar artar ki olması gereken fiyatta bence şuanartmaması için hiçbir sebep yok peynir ekmek gibi satıyor 134k dan 139 bin yarin bir bakmıssın 150k olmuş
İyimserliginize hayran kaldım. Mümkün degil bu fiyata gelmesi. Tepe modellerden bahsediyorum.Dolar aynı kalırsa 50 civarına düşer 5080.
55 e gainward var ona bakhttps://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx5080-gamerock-16gb-256bit-gddr7/ artarmı başka alınabilir uygun 5080 gelmiyor aklımataksit yok olsa düşünmicem
![]()
Giriş seviyesi o emmi55 e gainward var ona bak
nerden alınıyor hocam bu lansman fiyattanbügün millet 5080 i 60k nın altında alamayacaz diyordu millet 45 e aldı ortalama 55 bandında kart bulunuyor çok az stok ile 5070 alabilirsiniz lansman fiyatttan
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek yerde vardı bügün baya pahalı idi
![]()
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 OC 32GB GDDR7 512 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
Evrenin harikalarından ilham alınarak tasarlanan bu ürün, sanat ve teknolojiyi bir araya getirerek mükemmel bir soğutma ve eşsiz bir performans sunar.www.gaming.gen.tr
138.999,00 ₺
nerden alınıyor hocam bu lansman fiyattan
Giriş seviyesi o emmi![]()
Biliyorum palitin yan ürünü olduğunu giriş seviyesi derken dengi rog suprimx olan bir kart olduğu için diğerlerine giriş seviyesi dedim.🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥
An itibariyle RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 1738245650 GameGaraj çöktü :D -------- GameGaraj Palit RTX 5080 58.999 TL 🔥 Gaming Gen TR 44.999 🔥forum.donanimarsivi.com
bu konudan bakabilrisiniz nerelerden alındıgına
Mesaj otomatik birleştirildi:
palit gainward aynı şirkete ait ürün kalitesi benzer haberiniz olsun
Alıntıyı görüntüle
anladım 59 bin tl verip palit almam hacı 60 a daha iyi ürünler varBiliyorum palitin yan ürünü olduğunu giriş seviyesi derken dengi rog suprimx olan bir kart olduğu için diğerlerine giriş seviyesi dedim.
Soğutma performansı olarak mesela önerebilirmisin rakibi rog veya suprmx olan bir kart sonuçtaanladım 59 bin tl verip palit almam hacı 60 a daha iyi ürünler var
kartların hepsi satıldıgı için adam gibi önerecegim ürün yok çünkü stok yok çogu üründe bitmişSoğutma performansı olarak mesela önerebilirmisin rakibi rog veya suprmx olan bir kart sonuçtaventus prime ?
hepsiburadaya bakabilirsinhttps://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx5080-gamerock-16gb-256bit-gddr7/ artarmı başka alınabilir uygun 5080 gelmiyor aklımataksit yok olsa düşünmicem
![]()