Neler Yeni

Covid Aşısı Sırası Konusunda Anlayamadığım Şeyler

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Instagram, Facebook ve forumlarda; "Ben 15 yaşımdayım aşımı oldum", "Ben16 yaşımdayım aşımı oldum, sen de aşını olabilirsin" gibi yorumlar görüyorum. Ben de aşımı olmak istiyorum ve 16 yaşımdayım ama öncelikli grupta değilsiniz mesajı alıyorum. Bu durumu bir tek yaşayan ben miyim?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Instagram, Facebook ve forumlarda; "Ben 15 yaşımdayım aşımı oldum", "Ben16 yaşımdayım aşımı oldum, sen de aşını olabilirsin" gibi yorumlar görüyorum. Ben de aşımı olmak istiyorum ve 16 yaşımdayım ama öncelikli grupta değilsiniz mesajı alıyorum. Bu durumu bir tek yaşayan ben miyim?
Gelir bir gün sıra sanada

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreTRk

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
18 yaş altına aşı yapılmıyor diye biliyorum. Sosyal medyada gördüklerinize aldırış etmeyin derim. Zira okadar çok çoluk çocuk yetmeezmiş gibi şimdide bilgisiz ve troll insanlarla doldu. Ben şahsen artık kullanmamaya başladım.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Açıklama yapıldığı gün baktığımda banada gözükmüyordu Mart 2006 doğumluyum ama dün baktığımda çıktı randevu aldım bu pazar gününe, dün arkadaşım denedi ona vermedi o da Ocak 2006lı yani benden 2 ay büyük olmasına rağmen vermedi ona, anlamadım bende arasıra kontrol etmek lazım heralde.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
18 yaş altına aşı yapılmıyor diye biliyorum. Sosyal medyada gördüklerinize aldırış etmeyin derim. Zira okadar çok çoluk çocuk yetmeezmiş gibi şimdide bilgisiz ve troll insanlarla doldu. Ben şahsen artık kullanmamaya başladım.
Bende yapılıyor diye biliyorum çünkü daha dün 2 doktor yanımda konuştu

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlık ocağına sordum "Tanımlı ise olabilirsin" dedi.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Yapılıyor hocam yanlış bilgilendirme yapmayın.

EmreTRk

80+ Bronze

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Normalde vermesi gerekiyor hocam.
E nabız dan tekrar kontrol edin bilgisayardan bakın

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Yapılıyor olsa idi uygulamada randevu alabilmen için bir ekran çıkması gerekirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgilendirme yok farkındaysan ilk cümlemde belirsizlik var.
Öncelikli grup mevzusu var ailenizre kronik rahatsızlığı olan birisi varsa aşı daha erkenn cıkıyor

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Aşıyı bırak corona bile olmamaya çalışıyorum.
eğer olursam o virüsün içine kodlanan şey ömür boyı vücudumda kalacak.
aşıyla ne gibi iletişimde bulunuyor bilmiyorum ama laboratuvarda kasten üretilen virüsün aşısını olmam !

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Yapılıyor olsa idi uygulamada randevu alabilmen için bir ekran çıkması gerekirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgilendirme yok farkındaysan ilk cümlemde belirsizlik var.
Randevu aldım bu pazar gününe yani yapılıyor,hatta forumda olanlarda var diye biliyorum.

Top Bottom