Neler Yeni

Covid Aşısı Sırası Konusunda Anlayamadığım Şeyler

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Komplo ile alakası yok dostum binlerce komplo vardır illaki biri doğrudur. Bunlar komplo değil doğrulardir. Binlerce pandemi oldu fakat bu pandemi başka çünkü bu pandeminin çıkacağı önceden açıklandı. Siz haklisiniz
Ne! Yoksa nobel ödüllü bir virolog mu açıkladı aman Allahım hemen inanmalıyım xd. İyi forumlar, yanlış bilgilendirmenizi başka yerlerde yaparsanız sevinirim.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bu ne la açılmıyor bile , makale linkini facede mi buldunuz? Yoksa siz de mi sosyal medya haberlerini gerçek olarak alıyorsunuz 🤣. Cidden bilimse araştırmadan bihaber, sosyal medya uzmanlarıyla tartışmak çok zor. Benim senden çok daha önemli işlerim var. Facede iyi takılmalar.
Faceci değilim dostum konuşmanın linki sadece face'de maalesef istersen faceden izleyebilirsin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Faceci değilim dostum konuşmanın linki sadece face'de maalesef istersen faceden izleyebilirsin.
Face'im yok giremiyorum, %99 ihtimalle fake ve deepface ile seslendirilmiştir. Zor değil artık dijital çağdayız. Bilimsel araştımanın temellerini iyi öğrenelim, doğru bilgiye ulaşalım. Sevdim seni, iyi geceler.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Face'im yok giremiyorum, %99 ihtimalle fake ve deepface ile seslendirilmiştir. Zor değil artık dijital çağdayız. Bilimsel araştımanın temellerini iyi öğrenelim, doğru bilgiye ulaşalım. Sevdim seni, iyi geceler.
Yok hayır resmi 94 de konuşması imkanı uon seslendirme ile yıllardır var ve pek çok kanal paylaşti ama syinede siz bilirsiniz aydın bir insana benziyorsunuz iyi geceler :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yok hayır resmi 94 de konuşması imkanı uon seslendirme ile yıllardır var ve pek çok kanal paylaşti ama syinede siz bilirsiniz aydın bir insana benziyorsunuz iyi geceler :)
Dediğim gibi face yok izleyemiyorum. İyi geceler 🤝.

Top Bottom