Neler Yeni

Covid testi için ambulansı mı aramalıyız ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Birkaç gündür halsiz hissediyorum ve boğazım ağrıyor. Test olmayı düşünüyorum. Eve gelip test yapmalarıniçin ambulansı mı aramalıyız yoksa başka bir numara var mı ?
Malesef kötü hissedip test olmak istiyorum diyince olamıyorsun. Özel hastanede olabilirsin.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
kendim sağlık memuruyum ambulansları gereksiz kullanmayın
mümkün olduğu kadar izole bir şekilde çift maske felan tak öyle test vermeye gitmen gerekiyor malesef ambulansla test vermeye yetecek bi alt yapı yok ülkede
GEREKSİZ KULLANILAN HER AMBULANS BELKİ BİR CANA MAL OLUR!!!

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
kendim sağlık memuruyum ambulansları gereksiz kullanmayın
mümkün olduğu kadar izole bir şekilde çift maske felan tak öyle test vermeye gitmen gerekiyor malesef ambulansla test vermeye yetecek bi alt yapı yok ülkede
GEREKSİZ KULLANILAN HER AMBULANS BELKİ BİR CANA MAL OLUR!!!
Arkadaşımın babası olmuştu. Sonra ambulansla evlerine gelmişler test yapmaya. Bana da yaparlar mı acaba diye sordum ama sadece temasta bulunanlara yapıyorlarmış.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Arkadaşımın babası olmuştu. Sonra ambulansla evlerine gelmişler test yapmaya. Bana da yaparlar mı acaba diye sordum ama sadece temasta bulunanlara yapıyorlarmış.
izolasyona alındıktan sonra hastanın dısarı cıkması yasaktır 10 gün gectikten sonra covid durumu devam ediyor mu diye test almaya eve geliyorlar temaslılar ve hastanın kendisi icin

Top Bottom