-çözüldü- Arkadaşımın Steam hesabı çalındı, oyunları silinmiş, itemleri duruyor

Hi LeveL ramlar ile devam et hayatına bro sen
Ne alaka dostum ne alaka konuyla bunun ilgisini söyle hala boş yaparak konuyu kirletiyorsun engeli yedin benden hayırlı olsun.

Ne alaka dostum ne alaka konuyla bunun ilgisini söyle hala boş yaparak konuyu kirletiyorsun engeli yedin benden hayırlı olsun.
toxic bir kullanıcı büyük ihtimal sinirliydi patlayacak yer buldu boşver şöyle insanları da ne kadar reportlarsak reportlayalım max uyarı alıyorlar bunlara sağlam bir ceza çakmaları lazım ama olmuyor işte napalım

Yazılanlara göre ;
Steam'de çalışıyorum diyor.
Görüşmeler kaydediliyor diyor.
Steam kurallarına aykırı bir durumda bulunmayın diyor.
Sadece geçici bir süreliğine kütüphanendeki oyunlar ve arkadaşların kitlendi diyor.
Hesabınıza olan şey hakkında 5 dakikanızı alıcam diyor.
Senin itemlerin ile ilgili bir sorunum yok diyor, sadece beni dinleyin, hesabınıza ne olduğunu öğreneceksiniz diyor.
Anlayamadım steam çalışanı böyle iletişimi geçmez ki ama normal kullanıcılar öyle yazabilir mi, o da var.

Yazılanlara göre ;
Steam'de çalışıyorum diyor.
Görüşmeler kaydediliyor diyor.
Steam kurallarına aykırı bir durumda bulunmayın diyor.
Sadece geçici bir süreliğine kütüphanendeki oyunlar ve arkadaşların kitlendi diyor.
Hesabınıza olan şey hakkında 5 dakikanızı alıcam diyor.
Senin itemlerin ile ilgili bir sorunum yok diyor, sadece beni dinleyin, hesabınıza ne olduğunu öğreneceksiniz diyor.
Anlayamadım steam çalışanı böyle iletişimi geçmez ki ama normal kullanıcılar öyle yazabilir mi, o da var.
aynen bizce de

Bundan sonra hesabı kullanırken 2FA doğrulamayı açın steamden bunları yaşamayın

Geri