-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,936
intikam alıyor olabilirBi tane arkadaş vardı Technopat a saldırı yapıyordu acaba onu çok mu zorbaladik da ibreyi buraya mı cevirdi
intikam alıyor olabilirBi tane arkadaş vardı Technopat a saldırı yapıyordu acaba onu çok mu zorbaladik da ibreyi buraya mı cevirdi
İnşallah o da olur. Foruma giremiyince ilk başta erişim engeli gelmiş olabilir diye bile düşündüm
Diğerlerine de yardımcı olmak için çözüldü olarak işaretleyebilirsinizSorunu çözdüm yine de teşekkür ederim
Bu kategoride işaretlenmiyorDiğerlerine de yardımcı olmak için çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz
Başka forumlarda açılmadı dün bendrBi tane arkadaş vardı Technopat a saldırı yapıyordu acaba onu çok mu zorbaladik da ibreyi buraya mı cevirdi
direniş hakkımız başlar
bir de dünden beri bir problem var, görsel ve url eklenemiyor bende, tıklanmıyorForumlara genel bir saldırı var dün biz de etkilendik. O yüzden korumalar açık. Ayrıca Comnet kullanıyorsan bu sorun onda da var maalesef IP'leri hep kara listede.
Bendede aynıydı tarayıcı sildim yeniden yükledim birazdaha devam etti sonra düzeldigiremiyorsan nasıl yazıyorsun demeyin telefondan giremiyorum pcdeyim.
1-2 gündür girmeye çalışıyorum cloudflare insan olduğunuz doğrulanıyor ekranı geliyor saatlerce bekliyorum ekran aynı kalıyor yuvarlak dönüp duruyor ne yapabilirim