Oyun olmadan dlc satın alınamıyor hocam.Ben bunu alsam sadece dlc mi gelir yoksa oyun da dahil mi?
Bende 99 Kuruşluk DLC Alayım Oyunda Beleş Gelsin Yanında O Zaman(!)Ben bunu alsam sadece dlc mi gelir yoksa oyun da dahil mi?
Hem oyunu alıyım hem de road to the blacksea değil mi?Oyun olmadan dlc satın alınamıyor hocam.
Oyunu aldıktan sonra alıyorsun dlc yi öyle olmuyorBen bunu alsam sadece dlc mi gelir yoksa oyun da dahil mi?
Tamam teşekkür ederim .iyi akşamlar.Oyunu aldıktan sonra alıyorsun dlc yi öyle olmuyor
galiba black sea oynamak için başka bir dlc daha yükelmen gerekiyor diye biliyorumTamam teşekkür ederim .iyi akşamlar.
Adını söyler misin ? Hepsi indirimde zaten . Ucuzladılar baya.galiba black sea oynamak için başka bir dlc daha yükelmen gerekiyor diye biliyorum
Tabi ki. Bildiğim kadarıyla satın alacağın dlc için başka dlc gerekiyorsa satın alım ekranında gösteriyor.Hem oyunu alıyım hem de road to the blacksea değil mi?
going east dlc sini de alman gerekiyorAdını söyler misin ? Hepsi indirimde zaten . Ucuzladılar baya.