Tre-x
80+ Silver
elimde jwin cg 3801 model bi gitar var :
www.trendyol.com
bunun farklı rengi
buna bi çanta alıp kursa gitmek istiyorum ama bu gitarı kendimi geliştirdiğimde satıp akustik almak istiyorum fakat alacağım akustik gitarın için ayrı bir çanta almak istemiyorum şimdi bütçemi aşmayan bi çanta buldum ama bunu alırsam ilerde alacağım 4/4 akustik gitar bunun içine sığar mı sizce ?
çanta :
www.trendyol.com
bilmeyen arkadaşlar upsslayabilir şimdiden teşekkürler
@Banxtre hocam sizi bir gitar konusunda gördüm yardımcı olabilir misiniz ?
@Gökhan61 , @Evil Belief sizleride bir gitar konusunda gördüm yardımcı olur musunuz ?
JWIN Cg-3801 Klasik Gitar-siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
JWIN Cg-3801 Klasik Gitar-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
buna bi çanta alıp kursa gitmek istiyorum ama bu gitarı kendimi geliştirdiğimde satıp akustik almak istiyorum fakat alacağım akustik gitarın için ayrı bir çanta almak istemiyorum şimdi bütçemi aşmayan bi çanta buldum ama bunu alırsam ilerde alacağım 4/4 akustik gitar bunun içine sığar mı sizce ?
çanta :
Midex CS39XX Klasik Gitar Soft Case Profesyonel Kalın Çanta Kılıf 101x38x11 + Pena Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Midex CS39XX Klasik Gitar Soft Case Profesyonel Kalın Çanta Kılıf 101x38x11 + Pena yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Banxtre hocam sizi bir gitar konusunda gördüm yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Gökhan61 , @Evil Belief sizleride bir gitar konusunda gördüm yardımcı olur musunuz ?
Son düzenleme: