Neler Yeni

(Çözüldü)IPHONE SE 3 ALINIR MI

ahmetklta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Kılıçtaş
Bu yıl nisan-mayıs arasında piyasaya çıkacağı tahmin edilen IPHONE SE 3 alınır mı sizce?

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
daha hiç bir özelliği belli değil fiyatı belli değil önce bi tanıtılsın telefon, fiyatı belli olsun ondan sonra bakarız. 8 martta tanıtılıyordu galiba.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bu yıl nisan-mayıs arasında piyasaya çıkacağı tahmin edilen IPHONE SE 3 alınır mı sizce?
Fiyat/Performans ürünü müdür?
hocam çıkmayan telefonun f/p olup olmadığını nerden bilebiliriz :D

Mert555

80+ Bronze
SE2 kullanıyorum 2 yıldır harika telefon. SE3 çıkınca bakarsın duruma göre ama SE2 almayı düşünürsen öneririm.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
hocam pil konusunda değişklik yoksa başka model bak. yoksa benzini olmayan mercedes gibi oluyor.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bir piyasaya çıksın, detaylı şekilde incelemeler gelsin o zaman sorularını cevaplayabilirim.

şahin doğan

80+ Platinum
Bir piyasaya çıksın, detaylı şekilde incelemeler gelsin o zaman sorularını cevaplayabilirim.
detaylı şekilde incelemeye gerek yok SE serisi sıfırdan üretilen bir telefon serisi değil elde olan parçalar ile üretilen bir telefon serisi, tanıtılması yetiyor.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
detaylı şekilde incelemeye gerek yok SE serisi sıfırdan üretilen bir telefon serisi değil elde olan parçalar ile üretilen bir telefon serisi, tanıtılması yetiyor.
Detaylı inceleme olmadan satın almak bana mantıklı gelmiyor. Tanıtımda gösterilen, anlatılanlar bana yeterli gelmiyor. Karar konu sahibinin sonuçta satın alıp, para harcayacak kişi kendisi oluyor...

şahin doğan

80+ Platinum
Detaylı inceleme olmadan satın almak bana mantıklı gelmiyor. Tanıtımda gösterilen, anlatılanlar bana yeterli gelmiyor. Karar konu sahibinin sonuçta satın alıp, para harcayacak kişi kendisi oluyor...
tanıtımda gösterecekleri şeyler yeni şeyler olmayacak ki, iphone 13 işlemcisi, iphone 12 kamerası, onun kasası, bunun batayası şeklinde olacak zaten. yani yeni bir ürün görmeyeceğiz.

Akiran

80+ Silver
Türkiye'deki satış fiyatına göre alınıp alınmayacağı belli olacak. Apple iPhone 13'te kullanılan Apple A15 Bionic işlemci, 4.7 inç ekran boyutu, tekli kamera tasarımı, Touch ID ve 5G desteği olacağı söyleniyor. Bu parçalar uygun bir fiyat ile birleştirilirse fena olmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
Türkiye'deki satış fiyatına göre alınıp alınmayacağı belli olacak. Apple iPhone 13'te kullanılan Apple A15 Bionic işlemci, 4.7 inç ekran boyutu, tekli kamera tasarımı, Touch ID ve 5G desteği olacağı söyleniyor. Bu parçalar uygun bir fiyat ile birleştirilirse fena olmaz.
tahminim iphone se2 fiyatı düşürülüp ( dolar bazında ) se3 ün fiyatı şuan ki se2 fiyatı ile çıkacak yani 400 dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom