hocam çıkmayan telefonun f/p olup olmadığını nerden bilebilirizBu yıl nisan-mayıs arasında piyasaya çıkacağı tahmin edilen IPHONE SE 3 alınır mı sizce?
Fiyat/Performans ürünü müdür?
SE2 kullanıyorum 2 yıldır harika telefon. SE3 çıkınca bakarsın duruma göre ama SE2 almayı düşünürsen öneririm.Bu yıl nisan-mayıs arasında piyasaya çıkacağı tahmin edilen IPHONE SE 3 alınır mı sizce?
Bir piyasaya çıksın, detaylı şekilde incelemeler gelsin o zaman sorularını cevaplayabilirim.Bu yıl nisan-mayıs arasında piyasaya çıkacağı tahmin edilen IPHONE SE 3 alınır mı sizce?
detaylı şekilde incelemeye gerek yok SE serisi sıfırdan üretilen bir telefon serisi değil elde olan parçalar ile üretilen bir telefon serisi, tanıtılması yetiyor.Bir piyasaya çıksın, detaylı şekilde incelemeler gelsin o zaman sorularını cevaplayabilirim.
Detaylı inceleme olmadan satın almak bana mantıklı gelmiyor. Tanıtımda gösterilen, anlatılanlar bana yeterli gelmiyor. Karar konu sahibinin sonuçta satın alıp, para harcayacak kişi kendisi oluyor...detaylı şekilde incelemeye gerek yok SE serisi sıfırdan üretilen bir telefon serisi değil elde olan parçalar ile üretilen bir telefon serisi, tanıtılması yetiyor.
tanıtımda gösterecekleri şeyler yeni şeyler olmayacak ki, iphone 13 işlemcisi, iphone 12 kamerası, onun kasası, bunun batayası şeklinde olacak zaten. yani yeni bir ürün görmeyeceğiz.Detaylı inceleme olmadan satın almak bana mantıklı gelmiyor. Tanıtımda gösterilen, anlatılanlar bana yeterli gelmiyor. Karar konu sahibinin sonuçta satın alıp, para harcayacak kişi kendisi oluyor...
tahminim iphone se2 fiyatı düşürülüp ( dolar bazında ) se3 ün fiyatı şuan ki se2 fiyatı ile çıkacak yani 400 dolarTürkiye'deki satış fiyatına göre alınıp alınmayacağı belli olacak. Apple iPhone 13'te kullanılan Apple A15 Bionic işlemci, 4.7 inç ekran boyutu, tekli kamera tasarımı, Touch ID ve 5G desteği olacağı söyleniyor. Bu parçalar uygun bir fiyat ile birleştirilirse fena olmaz.