Neler Yeni

(çözüldü)Kabasakalda hesap sattım fakat benden para istiyolar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
Merhaba kabasakaldan 14.000 tl değerinde pubg hesabımı sattım fakat bana paramı hesabıma yatırmaları için ilan fiyatını yarısını yani 7.000 tl para istediler ve 5 dakika içerisinde totalde 21 bin tl geri göndereceklerini söylediler nedenini sorduğumda 10.000 tl üstü işlemlerde sürecin böyle işlediğini söylediler eğer göndermezsem hesabıma bloke koyacaklarını ve 3 ay sonra paramı alabileceğimi söylediler böyle bir süreç normal mi yoksa dolandırılıyor muyum başına böyle bir olay gelen var mı

Son düzenleme:

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
inan bilmiyorum ama bir ricam var hesabının ss leri var mı benim hesapta dolu da acaba ne kadar eder merak ettim eğer uğraşmak isterseniz tabi kusura bakmayın tekrar

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
galiba dolandırılıyorsun

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sedat Eren
Merhaba kabasakaldan 14.000 tl değerinde pubg hesabımı sattım fakat bana paramı hesabıma yatırmaları için ilan fiyatını yarısını yani 7.000 tl para istediler eğer göndermezsem hesabıma bloke koyacaklarını ve 3 ay sonra paramı alabileceğimi söylediler böyle bir süreç normal mi yoksa dolandırılıyor muyum başına böyle bir olay gelen var mı
partner yayıncılarla iletişime geç onlarda yardımcı olmaya çalışssın çünkü normal bir şey değil komisyon v.s kesilse eywallah ama bu komisyon değil

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inan bilmiyorum ama bir ricam var hesabının ss leri var mı benim hesapta dolu da acaba ne kadar eder merak ettim eğer uğraşmak isterseniz tabi kusura bakmayın tekrar
Müsait olduğumda özelden iletirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

partner yayıncılarla iletişime geç onlarda yardımcı olmaya çalışssın çünkü normal bir şey değil komisyon v.s kesilse eywallah ama bu komisyon değil
tavsiyeniz için teşekkürler iletişime geçmeyi deneyeceğim

~helloworld

80+ Bronze
Cins cins siteler ilk defa duyuyorum. Hesap satacaksanız yüzyüze satın satıyorsanız.

Sazkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sazkara
Dostum hesap sattığını öğrendik hepimize 7 bin tl veriyorsun :blobdance:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Berk
Merhaba kabasakaldan 14.000 tl değerinde pubg hesabımı sattım fakat bana paramı hesabıma yatırmaları için ilan fiyatını yarısını yani 7.000 tl para istediler ve 5 dakika içerisinde totalde 21 bin tl geri göndereceklerini söylediler nedenini sorduğumda 10.000 tl üstü işlemlerde sürecin böyle işlediğini söylediler eğer göndermezsem hesabıma bloke koyacaklarını ve 3 ay sonra paramı alabileceğimi söylediler böyle bir süreç normal mi yoksa dolandırılıyor muyum başına böyle bir olay gelen var mı
seninle nerden bu şekilde iletişime geçtiler? telefon, canlı destek?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,904
Üyeler
164,398
Son üye
RAESH202
Top Bottom