(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba iyi forumlar, creatine kullanmak istiyorum ve internette ve sordugum kisilerde hep bambaska cevaplar aliyorum ve bir turlu karar veremiyorum genetik olarak babamin ön kisimda saclari yok ve sac dökulmem olmadigini dusunuyorum ama her sacimla oynasam yoklasam vesaire 4 5 tel dusuyor dus alacagim zaman 1 2 tel dusuyor sabahlari uyandigim zaman yatagimda 2 3 tane tel göruyorum ve saclarimin kenar ve arka kisimlari o kadar sik degil ama sacimin ön ve orta kisimlari sik. Bir turlu uygun bir cevap alamadim internetten bakinca sac dökme ile alakasi olmadigini saci genetik olan dökulen insanlarinda yuksek miktarda kullanmasi durumunda sac dökulmeleri ile karsilasinir diyor. Simdiden yardimci olan herkese tesekkur ederim.

hocam creatin de sac dökülme sorunu yasadiniz mi
Hocam creatin saç dökme gibi bir yan etkisi yok iyice araştırır iseniz çok eskiden yapılan bir araştırmada saç dökebilir denilmiş fakat öyle bir durumu yok fakat genetik saç dökülme gibi bir durum varsa creatine kullanmadan bile dökülür. Ve saç dökülme gibi bir durum yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri