Silvers
80+
Selamlar. Şuan kullandığım farenin tekerleği sorun çıkarmaya başladı ve bu bir ilk değil. Her kullandığım fareyi nedense tekerleği yüzünden değiştirmek zorunda kalıyorum. Temizleme, yağlama, sağlamlaştırma.. Herşeyi deniyorum fakat bu benim başıma sürekli geliyor nedense. Birkaç gündür Razer Viper Mini inceliyorum fakat kullandığım fare ile arasında büyüklük ve ağırlık farkının çok olması sebebiyle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum(kullandığım mouse 117 gram). Claw şeklinde kullanıyorum fareleri. FPS vs. oyunları ile pek alakam yok. Birde mümkünse Logitech'in G102 Lightsync faresine benzer fareler önermezseniz çok sevirim. O şekilde(şişmanlıkta) farelerden hoşlanmıyorum nedense(Daha önce benzeri bir fare kullandığım için olsa gerek). Maksimum bütçe 320TL civarı. Mümkünse RGB olmamalı(logo vs. benzeri küçük şeyler olabilir). Şöyle uzun zamandır kullandığınız, tecrübe ettiğiniz kaliteli fareler varsa burada paylaşırsanız sevinirim. Gerek bu forum olsun, youtube olsun, fare incelemelerini/önerilerini okudum inceledim fakat direk tecrübeden kaynaklı öneriler olmadıkları için istediğim cevabı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleme: