Metin 2'yi açmaya çalışırken "Sorry,Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configuration then try again son güncel de böyle oldu cözümü bilen varmı araştırdım bişey bulamadım ekran kartım RTX 2060
Otomatik güncel yaptım siteden yanlış indirirm die indirmedimDriver'larınız güncel mi?
Nereden yaptınız?Otomatik güncel yaptım
DDU nedir hocam ekran kartınımı kaldırıyim ama bu hata sadece bu oyunda bilgin olsunNereden yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence DDU yazılımını indirip kurulu olan driver'ı kaldırın. Daha sonra bu linkteki doğru sürücüyü indirin: https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/170434
Başka oyunlarda hata almıyor olabilirsin. Driver yanlış kurulduğu zaman genelde kart stabil çalışmaz ve fps droplar oluşabilir. Sürücüyü otomatik olarak yükletmek yerine doğru sürümü araştırıp elle yüklemek daha sağlıklıdır.DDU nedir hocam ekran kartınımı kaldırıyim ama bu hata sadece bu oyunda bilgin olsun
Eski sürücüyü DDU kaldırıp tekrar güncel sürüm yüklecez dorumu hocamBaşka oyunlarda hata almıyor olabilirsin. Driver yanlış kurulduğu zaman genelde kart stabil çalışmaz ve fps droplar oluşabilir. Sürücüyü otomatik olarak yükletmek yerine doğru sürümü araştırıp elle yüklemek daha sağlıklıdır.
Evet.Eski sürücüyü DDU kaldırıp tekrar güncel sürüm yüklecez dorumu hocam
Sorun cözüldü TeşekürlerBaşka oyunlarda hata almıyor olabilirsin. Driver yanlış kurulduğu zaman genelde kart stabil çalışmaz ve fps droplar oluşabilir. Sürücüyü otomatik olarak yükletmek yerine doğru sürümü araştırıp elle yüklemek daha sağlıklıdır.
Hangi serverdasınSorun cözüldü Teşekürler
Nasıl çözüldü onu da yazsaydınız insanlar faydalansınSorun cözüldü Teşekürler
Dostum hiç mi forum kültürü almadın? Madem sorun yaşadın ve yaşadığın sorunla ilgili bu konuyu açtın; sorunun nasıl çözüldüğüne dair bilgi de paylaşsaydın keşke. Ben de aynı hatayı alıyorum, ekran kartı da güncel, DDU ile de silip yükledim.Sorun cözüldü Teşekürler