Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Modem arayüzüne girdikten sonra internet hızını nasıl öğrenirim?
dsl bilgileri gibi bir yerlerde oluyor tam net hatırlamıyorum ama modem markası nedirModem arayüzüne girdikten sonra internet hızını nasıl öğrenirim?
orda dsl ile ilgili birşeey olması gerek sistem günlüğüde olabilir hepsine bakarak bulabilrsin
Arkadaşın attığı gibi DSLdiye bölme yok bendedsl bilgileri gibi bir yerlerde oluyor tam net hatırlamıyorum ama modem markası nedir
Fiberse böyle bir bilgiyi modemden göremezsiniz.Arkadaşın attığı gibi DSLdiye bölme yok bende
Dsl adı üstünde dsl hatlarda görebilirsin senin hattın fiber fiberlerde öğrenmek mümkün değil çünkü yanlış bilmiyorsam fiberde altyapı max hızı diye bir şey yok.Evet Fiber. Nasıl öğrenebilirim
Nasıl bir yer çıkıyor karşına orayı ss atar mısın arayüzüArkadaşın attığı gibi DSLdiye bölme yok bende
50mbps download 8mbps upload alıyorsun hocam şu an
Pardon diğer arkadaşın ss'iymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir yer çıkıyor karşına orayı ss atar mısın arayüzü
Dsl adı üstünde dsl hatlarda görebilirsin senin hattın fiber fiberlerde öğrenmek mümkün değil çünkü yanlış bilmiyorsam fiberde altyapı max hızı diye bir şey yok.
İnternet sağlayıcın ile alakalı bir durum.
Telefonda anca bu oldu.
İnternet altyapım 100mbps 35'ti 75 yaptırdım ama hız artışı olmadı. Müşteri hizmetleri de yok modemi kapatın filan dedi. Wifi ile kullanıyorum wifi dibimde 5g ile bağlıyım her cihazda test ettim
Hocam arayüzü ilk defa gördüm bir yerde illa ki o aşağı yukarı gibi hızların yazdığı yer olmalı.
Telefonda anca bu oldu.
İnternet altyapım 100mbps 35'ti 75 yaptırdım ama hız artışı olmadı. Müşteri hizmetleri de yok modemi kapatın filan dedi. Wifi ile kullanıyorum wifi dibimde 5g ile bağlıyım her cihazda test ettim
Onu sormuyor kiİnternet sağlayıcın ile alakalı bir durum.