ÇÖZÜLDÜ steam ea play ek indirim

Metro 2033

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
arkadaşlar merhaba steam de ea play üyeliği 40tl ve alırsan ea oyunlarına 10% bir indirim veriyor bf gibi jedi fallen order gibi oyunlara baya düşük fiyata düşüyor ben şimdi ea play alsam bf 4 ve jedi fallen order alsam kar edermiyim? başka oyunlar da alırım param yeterse

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşlar merhaba steam de ea play üyeliği 40tl ve alırsan ea oyunlarına 10% bir indirim veriyor bf gibi jedi fallen order gibi oyunlara baya düşük fiyata düşüyor ben şimdi ea play alsam bf 4 ve jedi fallen order alsam kar edermiyim? başka oyunlar da alırım param yeterse
Bir çılgınlık yapıp bf4 yerine bf1 al yoksa mortarla evini basarım (!)
Evet %10 indirim ekliyor. Battlefield 1çok daha iyi. Oyuncusu sayısı çok az bf4'ün artık

Kâr derken. Ea play varda bf1 mesela 5 TL oluyordu 35 TL den
işte alsam para nasıl desem ucuza gelir mi
Bir çılgınlık yapıp bf4 yerine bf1 al yoksa mortarla evini basarım (!)
Evet %10 indirim ekliyor. Battlefield 1çok daha iyi. Oyuncusu sayısı çok az bf4'ün artık
aldım bf 1 var zaten hatta 10dk önce arkadasıma hediye olarak attım :D

• Muhteşem
işte alsam para nasıl desem ucuza gelir mi

aldım bf 1 var zaten hatta 10dk önce arkadasıma hediye olarak attım :D
İşte bu, artık ikimiz de gaylik yapıp mortar oynayabiliriz.

Ea play varken 5 TL ye geliyor işte bf1
işte normal oyunları almak yerine ea play alıp ikisini alsam daha az mı harcarım mantiklımı diye soruyorum
Post automatically merged:

İşte bu, artık ikimiz de gaylik yapıp mortar oynayabiliriz.
reis oynarım oynamasına duruyor kütüphanede boş boş otunlar bilgisayarim yok simdilik yazı bekliyorum

• Beğen
Bence mantıklı bf1 den yola cikarsak tek onun fiyatı 35 TL idi ea play de 40 olması lazım bf1 e 35 vermek yerine ea play alırım ondan sonra bf1 alırim

işte normal oyunları almak yerine ea play alıp ikisini alsam daha az mı harcarım mantiklımı diye soruyorum

reis oynarım oynamasına duruyor kütüphanede boş boş otunlar bilgisayarim yok simdilik yazı bekliyorum
Gamepass alıp nitrodan onla EA üyesi olup beleşe getirmek = teşekkür

Arkadaşa hediye ediliyormu indirimli fiyattan

Bence mantıklı bf1 den yola cikarsak tek onun fiyatı 35 TL idi ea play de 40 olması lazım bf1 e 35 vermek yerine ea play alırım ondan sonra bf1 alırim
tam anlamadın herhalde hocam ben oyun oynayamıyorum suan alıp kütüphaney atıcam şimdi 33tl ye bf 4 ve 33tl ye jedi fallen order alsammi yoksa ea okay alip 5tl ye alsam ikisini daha mantıklı olur demi diye soruyorum yani hesapta kalıyor demi üyelik bitse bile

Gamepass alıp nitrodan onla EA üyesi olup beleşe getirmek = teşekkür

Arkadaşa hediye ediliyormu indirimli fiyattan
indirimli derken 33tl dej ettim yoksa ea play indir8minden edilmiyor

Ea play 40 TL onun ile gelen indirimle birlikte %10 indirimle yani oyunları alırsan 50 TL civarı verirsin sanırım ama oyunları teker teker alırsan 60-70 TL verirsin mantıklı yani

Ea play 40 TL onun ile gelen indirimle birlikte %10 indirimle yani oyunları alırsan 50 TL civarı verirsin sanırım ama oyunları teker teker alırsan 60-70 TL verirsin mantıklı yani
evet ama kalıyormu oyunlar bitse bile üyelik?

Geri