kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Sadece 1 çekirdek 50 diğerler 100 daha düşüriyim mi ?
Yok, şimdi voltajı biraz arttır, hepsinin 100 olması lazım.
Sadece 1 çekirdek 50 diğerler 100 daha düşüriyim mi ?
Hocam yaptım ama pek bir fark olmadı sıcaklıklar arasında boost açıkken ile undervoltage arasında 12900v miş değer buydu geri alayım mı ? 115 derece zarar vermiş midirYok, şimdi voltajı biraz arttır, hepsinin 100 olması lazım.
Hocam yaptım ama pek bir fark olmadı sıcaklıklar arasında boost açıkken ile undervoltage arasında 12900v miş değer buydu geri alayım mı ? 115 derece zarar vermiş midir
1.2990v 4.2ghz dede karalıydı ama sıcaklıklar pek değişmedi115 derece zarar vermez.
12900V derken ne dediniz hocam?
1.2990v 4.2ghz dede karalıydı ama sıcaklıklar pek değişmedi
Hocam 115 derece nasıl bir sıkıntı çıkartmıyoe korktum açıkcası bişey olmuş mudur diyeÇok garanti bir iş değil zaten bu, ama eskiden daha az boost yapıyor olabilir işlemcin.
Reis b ekran kartında kullandığın benchmark testi hangisiydi FPS gösteren?Çok garanti bir iş değil zaten bu, ama eskiden daha az boost yapıyor olabilir işlemcin.
Reis b ekran kartında kullandığın benchmark testi hangisiydi FPS gösteren?
Bir şey demek istiyorum ben şimdi Heaven Benchmark indirdim test ettim 40 45 FPS lerde PC yi yeniden başlattığımda ort.150 FPS niçin böyle oluyor? Oyunlarda da böyle yeniden başlattığında düzeliyor?Heaven Benchmark indir.
Bir şey demek istiyorum ben şimdi Heaven Benchmark indirdim test ettim 40 45 FPS lerde PC yi yeniden başlattığımda ort.150 FPS niçin böyle oluyor? Oyunlarda da böyle yeniden başlattığında düzeliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kandes22 @crazyreign @RevDeisDou
Ryzen 5 3600 sabit her şeyBilemiyorum.
Belki ısı olabilir, 40-50 FPS alırken MHz hızları ne durumda?
Ryzen 5 3600 sabit her şey
1750 MhzEkran kartı hızı ne durumda?
Takıldığım şey neden yeniden başlatınca düzeliyor?Ekran kartı hızı ne durumda?