KasapBey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,203
Geçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
aynı sorun bendede var hocam format attım düzelmedi hala aynı hatayi veriyor.Geçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
biosu eski sürüme güncelleGeçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
Aynı sorunu bugün bende yaşadım aynı işlemi yapmistimGeçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
win 11 atmayı deneZaten eskiydi. 1 yıl önceki sürüm vardı. Aynı mavi ekran veriyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence biostan değil gibi
Aynı sorunu bugün bende yaşadım aynı işle yapmistimGeçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
Bende olmaya başlarsa haber veririm çözümü bulursan alintilarsan sevinirimBende haftada 1-2. Bazen günde 1-2 olmaya başladı.
Ekran kartı sürücüsü kaynaklı olabilir. Bütün hatalarda monitor.sys yazıyor çünkü. Bu yolla sürücüyü kaldırıp tekrardan kur:Geçen hafta bios güncelledim. Bugün pc açılırken bu hatayı verdi. Çözümü bulamadım. @Emmree. MİNİDUMP LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
yok hocam hi. bi sıkıtısı yok bana güveninYa win11 e çok güvenmiyorum. Yeni bir sürüm bug vb. vardır diye güvenemiyorum. önerir misiniz? ?